Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Á hagyjuk srácok, nem megy ez
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Dark Souls sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy csak szimplán nem értitek mire irányul a kérdésem. A hangsúly nem azon van, hogy el kellett volna-e cserélnem vagy sem. Hanem azon hogy ti mit tennétek a helyemben, vagy mennyire tartjátok helyesnek azt amit most teszek. (fiók visszaszerzése) Különben meg most is ugyanúgy megtenném. Sőt már megtettem máskor is. Már több fiókot is vettem és adtam is el. Nem volt gond. Ez is a kölcsönös bizalmi elven működik. Kb. olyan mint amikor a jobbkezes utcánál, csak jobbra nézel el. Szóval ezt a részét hagyjuk. Köszönöm, de nem erre irányult a kérdés/felmérés.