Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Igen, én pedig a másik oldalon álltam, amelyik szerint mindenki úgy ír az off-jellegű topikokba, ahogy akar, amíg személyeskedéssel vagy hasonló, az alapvető illemszabályokat áthágó módon nem sérti meg a másikat.

Csak halkan jegyezném meg, hogy finoman fogalmazva, érdekes módszerekkel "sírtátok vissza" a régi off-ot. S amikor a szakadás megtörtént, azért nem egyszer jöttél Te is át az új topikba balhézni, mert nem volt elég, hogy Race a békesség kedvéért igyekezett szétválasztani a társaság "keményvonalas" és "csevegősebb" részét.
S hogy mitől ment el a régi társaság elég komoly része, azt hiszem, arról is más véleményem van, részben azért, mert más információim vannak a dologról, ahogy a "szakadás" történetét is a másik oldalról ismerem. Igaz, r"égi társaság" címszó alatt én azokat értem, akikkel 2007-2008-ban találkoztam, találkozhattam ott. Merthogy a regisztrációm alig több, mint két éves, előtte én nem fórumoztam itt, csak szakmai topikokat olvasgattam. Tehát nyilván mást, mint Te.
És nem, nincsen bajom veled (ha lenne, akkor nem fogalmaznék óvatosan és visszafogottan, mert semmi értelmét nem látom, hogy belekezdjek olyasvalamibe, aminek kb. másfél éve volt jelentősége), csak azzal, amikor utólag csak a történet egyoldalú verziója van tálalva. A teljességhez azért a másik oldal verziója is hozzátartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Trollok komolyan
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ERŐS, GARANCIÁS PC
- Acer Nitro ANV16-41 16" 1920x1200 Ryzen 7 8845HS 16/32Gb ram 1TB SSD + RTX 4060 8Gb 2027-ig gari
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Wiim Amp Ultra Silver For Sale!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest