Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmmm..
Na de hogy Vladi-kompatibilissé tegyem a hsz-t:
Szóval a főnöknek valami be van kattanva, mindenkit basztat, semmi se jó neki. Mondjuk tény hogy éppen van min idegeskedni, de én se basztatom ha éppen szar napom van.
Lassan minden nap egyforma lesz, és már sem a dátumokat, sem a napokat nem tudom megkülönböztetni. Hétvégén is felpislogok korán, és már aszerint tudom hogy milyen nap van, hogy mikorra vannak határidők ütemezve. Hát ez a nagy szétcseszett helyzet..Meg az hogy ilyenkor máskor már rég a Velencei tónál punnyadtunk a parton, ittuk a sört, lógattuk a vízbe a zacsit, néztük a korai fecskéket, vagyis nőket. Most meg esélyét nem látom hogy nyáron kívül legyen idő bármire, és míg régen legalább a nyár szabad volt, legalábbis mindig úgy intéztük hogy szabad legyen, most kapok 2 kötelezően kiveendő hetet a leállásra, meg marad még 1 hét szabadon beosztható egész évre. Értem én, hogy ez így van, de azt nem mondom hogy ez így jó is. No, most már elég sokmindent írtam, hogy ne legyen uncsi odavetett hsz tele szmájlikkal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs