Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmmm..
Na de hogy Vladi-kompatibilissé tegyem a hsz-t:
Szóval a főnöknek valami be van kattanva, mindenkit basztat, semmi se jó neki. Mondjuk tény hogy éppen van min idegeskedni, de én se basztatom ha éppen szar napom van.
Lassan minden nap egyforma lesz, és már sem a dátumokat, sem a napokat nem tudom megkülönböztetni. Hétvégén is felpislogok korán, és már aszerint tudom hogy milyen nap van, hogy mikorra vannak határidők ütemezve. Hát ez a nagy szétcseszett helyzet..Meg az hogy ilyenkor máskor már rég a Velencei tónál punnyadtunk a parton, ittuk a sört, lógattuk a vízbe a zacsit, néztük a korai fecskéket, vagyis nőket. Most meg esélyét nem látom hogy nyáron kívül legyen idő bármire, és míg régen legalább a nyár szabad volt, legalábbis mindig úgy intéztük hogy szabad legyen, most kapok 2 kötelezően kiveendő hetet a leállásra, meg marad még 1 hét szabadon beosztható egész évre. Értem én, hogy ez így van, de azt nem mondom hogy ez így jó is. No, most már elég sokmindent írtam, hogy ne legyen uncsi odavetett hsz tele szmájlikkal..
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- EAFC 26
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest