Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
a bodzatea is jó, de a bodzaszörp (ami nem igazi szörp, mert 1:1 arányban érdemes hígítani) is finom. a teakeverékemnek is fontos része a bodzavirág, szárítottam annak idején. idén sajnos a régi gyűjtőhelyek megszűntek, ahova meg tudtam menni, elég kevés volt.
amúgy elkapott ma az ellenőr, hogy jegy nélkül mentem a buszon. túl sokmindent nem tudott csinálni, csak leszállítani. tudom, hogy igaza volt, hogy ez lopás, meg miegymás, de úgy vagyok vele, hogy amíg a bűnözőknek kedveznek a jogok, addig nem visszaélés velük élni... az elmúlt 1 évben 3x találkoztam összesen ellenőrrel... ha kiszámolom, hogy a havi 6.5k-s bérletet sokszor hónapokig csak "becsületből" vettem meg, és jobban járok a helyszíni bírság kifizetésével is, addig nem sok visszatartóerőt látok az ellenőrökben. különösen, hogy alig van joguk. kérte az igazolványomat... nem adtam. nem tudott megbüntetni.
megj.: ez nem rendszeres, igen ritkán járok tömegközlekedésileg, akkor is általában jeggyel (igaz, a múltkor is írtam, hogy 3x blicceltem 1 nap...)
vén: ez nem fétis, mindössze nagyon szeretem a gombát. és minél többféléből van egy gombás étel elkészítve, annál jobb. különösen, ha aromás gombák (szegfű, shii-take, tinóruk, vargányák) is vannak benne kultúrált mennyiségben. de csak "töltelékgombákból" (csiperke, laska) is lehet finomságokat csinálni. meg vannak a kettő között levő, ízes, de nem ízesítő gombák (kucsmagomba, őzláb, stb). különösen akkor finomságos a cucc, ha van benne egy kis füstölt sajt is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest