Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
dehogynem, pont errol van szo
szerinted a, hogy kijelented, "ez igy gyo, osz ha valtoztatni mersz, letepem a fejed", nem azt jelenti, hogy szerinted ez csak igy mukodhet, a tobbek meg le vannak szarva, ugyis te vagy a hg (ez utobbi meg erosebb, mivel kulon kiemelted, hogy "ahh, nem azert, mert en vagyok a hg")Lord Zero: pedig most nem is annyira a regi idok ot-javal jottem (errol jut eszembe, nem torolne valaki fokukac agymeneset, vagy legalabb a privatot, amit publikalt benne?), hanem egyszeruen ertelmetlen chat-nek neveztem a topic-ot, ahol senki nem kepes kerek egesz mondatokban beszelni (szoval most nem a nosztalgia volt a indok, hanem hogy a 20-as iqszint megletenek latszatat legyunk szivesek fenntartani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Macska topik
- M.2 SSD hűtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kompakt vízhűtés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sí, sielés
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs