Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolondember

MODERÁTOR

válasz VladimirR #36999 üzenetére

lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem.

de van élet a gépen kívül is. szerintem.

Persze vissztérve a múltkori dologra - én voltam a fasz, én voltam a köcsög, offkorz, még jó, h Te vagy a feddhetetlen.
    Arra gondoltam, h nekiállsz személyeskedni, kellemesen, erre mire válaszol neked az emberfia, addigra - mily meglepő, már szerkesztve van a hozzászólásod, és az eredeti tartalom el is tűnt. Nem egyszer, nem egy emberrel.
    na, akkor érted mire céloztam?

Lehet, h nem tölti be az eredeti szerepét, de engedd meg, h leírjam: az idők változnak. Az igények is. Az OT-k is.

És igen, ritka buta és tájékozatlan vagyok, ebben teljesen igazad van, nem tudom se a fórum, se a semmi jelentését, célját.

DE azzal tisztában vagyok, h itt általában egy társaság összejön, beszélgetnek, még ha sokszor tényleg érdektelen marhaságok születnek - ÉS?
    ÉS?

Szülessenek.

Kurvára nem értem, h ha TÉGED ennyire zavar, és látod, tudod, h szélmalomharcot vívsz, akkor miért küzdesz ennyire akkor?! Vagy Te nem látod mikor van az a pont, amikor fel kell adni, mert nem érdemes tovább küzdeni?

Mert ahogy a TépettVarnyú is mondta, ez felesleges, értelmetlen harc, amit művelsz.

Új hozzászólás Aktív témák