Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
tényleg jó régi.
akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent. 
Nem arra az emberre gondolok, akit említettél.
Thrawn: és szerinted van erre megoldás ? Ha igen akkor mi? Egyszerűen nem volt kedved semmihez?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent.