Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
tényleg jó régi.
akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent. 
Nem arra az emberre gondolok, akit említettél.
Thrawn: és szerinted van erre megoldás ? Ha igen akkor mi? Egyszerűen nem volt kedved semmihez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 162 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkor biztos más volt minden. Az, hogy kiről beszéltem, nem lenne etikus elárulnom, kérlek nézd ezt el nekem. Valószínű, hogy Te azt az oldalt nem látogatod. Legalábbis úgy gondolom. Egyébként más fórumokon / nem itt / szórakoztató lehet esetleg más bőrébe bújni, eljátszani hogy mások vagyunk mint az életben, bár én még nem csináltam ilyent.