Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
99-ben mikor Pestre kerültem egyetemre, albiba, és sokszor néztük a Z+ tévét, és olyan gyöngyszemek jellemezték akkoriban a zenei világunkat, mint pl ez is. Asszem ekkor kerültem kicsit közelebb az igényes populáris punk-rockhoz
Lett is nemsokára albumunk tőlük. Fúú, de jó is volt még akkoriban.. pezsgett körülöttünk az élet, millió új/érdekes dolog, rengeteg ember...
Most meg... ahh, nem is próbálom meg jellemezni.
de mégis.. mintha egy Lexus LS460-ból átülnék egy Skoda 120-ba. Megyeget, de hogy...
Na én most megyegetek, nem is akárhogy sörözni...abból a kis fizetésemből talán még erre futja kéthetente...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lett is nemsokára albumunk tőlük. Fúú, de jó is volt még akkoriban.. pezsgett körülöttünk az élet, millió új/érdekes dolog, rengeteg ember...
de mégis.. mintha egy Lexus LS460-ból átülnék egy Skoda 120-ba. Megyeget, de hogy...