Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"Erősen kétlem, hogy a számláknak egy napos befizetési határideje lenne, a feledékenységen kívül más esetet pedig nem tudok elképzelni, amikor számlabefizetésnél nagyon nagy hátrány lenne az egy napos átfutási idő."
akkor te nem voltal szegedi egyetemista
en rendszeresen kesve fizetem be a csekkjeimet, mert egyfelol az allando lakcimemre is kesve szoktak erkezni (es nem birom ravenni az egyetemet, hogy az ideiglenes/levelezesi cimemre kuldjenek barmit is, mindent az allando cimemre kuldenek), s onnan meg megint idobe telik, mig anyamek lekuldik nekem (mondtam nekik, semmit ne fizessenek be, amig nem lattam, mi az, de ha nem igy lenne is eleg az elso fele a dolognak)
masik hasonlo, epp nemreg esett meg, foberlomnek (kecskemeten lakik, dolgozik, szegeden levelezos) csutortok ment ertesites, hogy azon a heten penteki hataridovel fizessen be egy csekket
csekket a to-n kap, to penteken 8-11-ig van, o akkor dolgozik (tanit)...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi