Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Sajna két napom kimaradt mikor Temesváron voltam, de odáig játékszinten is jól álltam...
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Intel találgatós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kés topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nvidia geforce rtx 5070 ventus 3x 12gb(vram)
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple watch Series 10 42mm jet b. szép állapotú
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)