Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Sajna két napom kimaradt mikor Temesváron voltam, de odáig játékszinten is jól álltam...
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kb 6-ról 19. helyre csúsztam. Klánban is jól állok, de ott is megelőztek sajna. Most gyúrok egy dologra, talán abban jó leszek. De csúnya is lenne ha nem lennék jó helyen, hisz ott voltam mikor még csak épphogy tesztelődött a motor. Mondhatni egy kis részem volt a megszületésében ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)