Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ettől jobban csak az tetszett pár éve, amikor nagyjából beköltözésem után hét hónappal az első villanyóra leolvasás után a helyi áramszolgáltató kiküldött egy számlát, nyolcnapos fizetési meghagyással 235000Ft-ról, hogy ennyi volt a túlfogyasztásom...
Kicsit meglepődtem - nem nagyon tudok arról, hogy mondjuk varrodát üzemeltetnék itthon, vagy bármilyen más ipari létesítményt...
Magamhoz vettem a számlát és befáradtam az ügyfélszolgálatra, ahol kulturált érdeklődésemre az ott helyet foglaló hölgyemény csak annyit mondott, hogy ez ennyi, be kell fizetni és kész...
Itt durrant el az agyam és szóltam neki, hogy rángassa elő a főnökét az irodájából, mert az általa megadott tárgyalási alapot nem vagyok hajlandó elfogadni...
Kiderült, hogy a jóemberek villanyórát cseréltek két leolvasás között, csak ezt elfelejtették felvezetni a nyilvántartásukba - de a különbözetet szépen kiszámlázták, szívfájdalom nélkül...
Azzal próbáltak vigasztalni, hogy az előtte való hónapban a nagyvezírüknek küldtek ki másfélmillás számlát - kedvem lett volna megkérdezni, hogy és én mi a lóf@szt csináljak a dologgal...
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest