- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
NoLF-nál az igazság. mindig fostam a tűktől, akkor is, ha engem szúrtak, akkor is ha mást. most se szeretem. viszont idén már annyiszor vettek vért, hogy azt mondtam: plusz egy szuri ide, vagy oda, már nem számít. az egyből 2 lett, de nem számít. mindkétszer jól szúrtak, látszik, hogy már párszor csinálták. alig látszik a nyoma.
monnyuk 3,5dl-nél kicsit elzsibbadtam, de a lábamat felemelték, és sikerült befejezni a műveletet.
az, hogy kaptam érte 2x2dl gyümölcsitalt, meg egy csokit, meg 500ft értékű bónt, nem számít, nem ezért csináltam. csak kiváncsi voltam magamra, hogy el merek-e menni. majd meglátom, hogy mennyire leszek rendszeres véradó. azért furcsa volt olyan kolléganőim mellett állni, akik 4x-szeres, meg 5x-szeres véradók...
a véradás legjobb tudomásom szerint kishazánkban sehol nem lett kötelezővé téve, mindig önkéntes alapon megy. én is önként mentem, az előzőre még nem mertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest