Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
NoLF-nál az igazság. mindig fostam a tűktől, akkor is, ha engem szúrtak, akkor is ha mást. most se szeretem. viszont idén már annyiszor vettek vért, hogy azt mondtam: plusz egy szuri ide, vagy oda, már nem számít. az egyből 2 lett, de nem számít. mindkétszer jól szúrtak, látszik, hogy már párszor csinálták. alig látszik a nyoma.
monnyuk 3,5dl-nél kicsit elzsibbadtam, de a lábamat felemelték, és sikerült befejezni a műveletet.
az, hogy kaptam érte 2x2dl gyümölcsitalt, meg egy csokit, meg 500ft értékű bónt, nem számít, nem ezért csináltam. csak kiváncsi voltam magamra, hogy el merek-e menni. majd meglátom, hogy mennyire leszek rendszeres véradó. azért furcsa volt olyan kolléganőim mellett állni, akik 4x-szeres, meg 5x-szeres véradók...
a véradás legjobb tudomásom szerint kishazánkban sehol nem lett kötelezővé téve, mindig önkéntes alapon megy. én is önként mentem, az előzőre még nem mertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest