- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Most értem vissza Auswitzból, ugyhogy megyek is aludni, csak beköszöntem.
Elég fáradt vagyok, mert péntek óta nem aluudtam, akkor is csak alig.
Szivesen írnék róla egy logoutot, ha lenne hozzá készségem,
de abból ugyis csak a röhögés lenne, meg az "úgy fogalmazol mint én általános 6.ban".Röviden szólva, nekem egyáltalán nem tetszett az egész dolog.
Olyan mint valami rossz laktanya pár vitrinel, körbe meg szép zöld fű,
hangulatos épületek, meg frankó díszlet.
Semmilyen hangulatot nem tudtak bennem kelteni, azt a furcsa érzést leszámítva, hogy ugyanazon a lépcsőfokokon és talalyon álltam mint az a másfél millió ember aki nem élte túl.
Birkenau kicsit jobb volt olyan szempontból, hogy az már első ránézésre megdöbbentette az embert a látvány, a sok film meg fénykép jeleneteinek színhelyei.Én egész másképp próbálnám az emberek emlékezetébe vésni a dolgot.
Pl Birkenauban ha érkezett egy sereg ember, akkor azokat bár kb 40m-re szállásolták el, szinte több Km-t kellett megtenniük a tábor területén a drótkerítések miatt. Na ezt is lesétáltatnám az emberekkel(kivéve ugye értelemszerüen amikor nem lehet valakivel),
ott meg "megoldották" annyival, hogy 2 pózna közt kiszedték a drótkerítést.A parancsnoki szállások, kórházak mind le voltak zárva, csomó épület alagsora és emeletei is.
Az viszont megdöbbentett, hogy egy ember átlagosan 3 hónapig bírta a táborban, de az érkezéskor már az emberek 80% azonnal a gázkamrákba ment.
Érdemes elmenni oda mindenkép, de sokaknak könnyen lehet semmitmondó az egész.
szerk: bocs a hibákért, nagyon fáradt vagyok, megyek is alundni.
Jóéjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest