Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qvazi
csendes tag
(ez jó volt!)
Minekutána kétségbe vontam a kémek létezését, úgy véled, hogy védem őket? Érdekes és következetes :-)Nem kötekszem, érteni szeretném (ahogyan a többiek is). A Kém?
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.
Elhintesz valamit, aztán kezdjünk vele, amit akarunk?mod. mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Strix G513RS-HF035
- LAPTOP TÖLTŐK: DELL, HP, LENOVO, / usb C, Center pin /
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ez jó volt!)
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.