Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
qvazi
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pontosan
(csúnya, csúnya világ lesz..!)
Kifelejtetted, hogy azt is írtam, hogy most, hogy ezt tudod, meg kell hogy öljelek. Vagy valakit. Az mindegy. A háborúban nincsenek személyek, csak áldozatok. -
qvazi
csendes tag
(ez jó volt!)
Minekutána kétségbe vontam a kémek létezését, úgy véled, hogy védem őket? Érdekes és következetes :-)Nem kötekszem, érteni szeretném (ahogyan a többiek is). A Kém?
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.
Elhintesz valamit, aztán kezdjünk vele, amit akarunk?mod. mindegy
-
qvazi
csendes tag
Á, biztos mindenki értette, gondolom ezért voltak az értetlenkedő kérdések feltéve, mert én csak azt látok.. (olvass vissza, hányan bólogattak megértően a hozzászólásodra. Ha szerinted ez azt jelenti, hogy mindenki értette, akkor ebben az a jó hír, hogy a realitásérzéked valóban keményen gellert kapott, így fellélegezhetünk, hogy nincs nagy baj).
Nyilván csak én nem értettem, ez nekem tetszik, mert így számodra is érezhető módon kisejlik, hogy mennyire különböző vagyok, mint a tömeg. Fogd fel így. ;-]
mod. (Meg lennél lepve, mi mindent olvasok) (amit te nem) -
qvazi
csendes tag
Amit ide beírsz, az valamilyen formában (még ha torzítottban is, mert esetleg te magad torzítottnak szánod) te vagy. Hogy mások "figyelik"? Semmi gond. Hisz bevállaltad. Real life? Kiteszed az elérhetőségeidet, bevállalod. Így esélyt adsz arra, hogy "megkeressenek", nemdebár? Semmi gond. A Logout bemutakozó oldaladra (ha lenne) esetleg beírhatod, hogy mikor melyik metrójárattal utazol.
És valaki(k) mindezt figyelik.. (sejtelmes zene, motion blur kép).
Ja, és pusztán azért, hogy másnap ide beírják, hogy háháhá...
Komoly.
Te vagy rossz játszótérre keveredtél, vagy rossz játékot játszottál.Kémek? Baromság. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem egy konkrét sértettség szól most belőled. Ez a kémtörténet egy rossz 1984-paródia.
-
qvazi
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
nem az
Vodafone: írd be, hogy vodafone - így kell nagyot zuhanni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, sokat ügyeskedett ám anno)
(csúnya, csúnya világ lesz..!)
, WTF?, hogy értve kém?, ezt meg tudnád fogalmazni egészen konkrétan? reakciók neked mind-mind azt sugallják, hogy mindenki értette? De azért szólj csak be nekem, hogy csak én értetlenkedek, mert ilyenkor úgy illik.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)