- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem egységesek mindig a modok, de elfogadják a másik döntését, mégha nem is miden esetben értenek egyet vele.
Ezt már észrevettem.Bár néha nemcsak a "főnöknek" hanem a usereknek is kéne lehetőséget adni, hogy megmondhassák, ki az akit ők nem találnak korrektnek, megfelelőnek, moderátori pozicióra alkalmasnak. Esetleg tevékenységüket (vagy pont nem tevékenységüket) is felül lehetne vizsgálni.
Pl. havi moderálási limit.Én pl. hiába szeretem Márkot és Batmant is, tényleg nagyon, de visszavenném tőlük a mod címet.
Tudom inygen végzik a dolgukat, de mitn Parci írta, a modoknak kötelességeik is vannak. Egyrészt az , amit ő írt, másrészt pl. az , hogy megfelelő emnnyiségben és minőségben moderáljanak. No náluk a mennyiség az utóbbi időben igen kevés.no midnegy én is leírtam már párszor, de "fentről" mindig leszóltak, vagy - még rosszabb esetben- szemlyük elleni támadásnak vették

-
venember83
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest