Hirdetés

Aktív témák

• Foglalt név

addikt

válasz TexT-BoY #47228 üzenetére

Nem vagyok ugyan az emberetek, de valóban akadt rajtam pár matrica.

A két dolog abban különbözött, hogy ott én kértem el az érintettektől(bár nem emlékszem, hogy az udvariasságból mindig előkészített, majd sorsára hagyott parci matrica rámkerült-e, de feltételezem, nem ez lesz a döntő), nem pedig, mint I_Am mondta a hátuk mögött történt.
    A papírzsacsis embert is kifiguráztuk, sőt tettlegességig fajulóan, fénykép alanynak is használtuk.
    Whaskes olyan, amilyen, a "Fasz Noob" címkét poénra vettem a talin, amin én is ott voltam.
    Ezeket a dolgokat ne keverjük a mostanival. Ha nem lettem volna jelen és másnap látom meg a topikban esetleg engem is érzékenyebben érint, mert az már sértő és nem poén(főleg ha tudjuk valakiről, hogy nem szereti/érti a viccet).

Igazán itt jön, ami nekem fáj.
    A döntéssel teljesen egyetértek. Senkinek sem jó, de az elvekben nincs hiba. Amiben van hiba, az az egyenlőség totális hiánya.
    A moderátorok és házigazdák a topicnak egy egységes lehetőleg építő arculatot mutatnak. Elvileg. Ha ez igaz, akkor ezzel a megnyilvánulással mindenki egyetért a kollegák közül. Ha ez igaz, akkor engem mélységesen elkeserít a dolog(feltételezem ez a lehetőség az igazi, hiszen a post még mindig a fórumban van), ellenkező esetben viszont nem értem, hol vannak az oly fennhangó híresztelt elvek :U

Aktív témák