Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem szamonkeres akart lenni, de korulbelul fel nap tavolbol sem volt egyertelmu, hogy mi a helyzet, vagy hogy barki is tisztaban lenne vele, vagy hogy mondjuk gaborral beszelt-e akarki is, tud-e mar egyaltalan a dologrol
egyebkent lehet szamomra azert konnyebb szetvalasztani a dolgokat, mert eleg aktivan jartam talalkozokra es hallottam mar mod-tol boven, hogy az egyik modd igy, a masik ugy
szoval szerintem szethuzas eddig is volt, meg ha nem is latszott
viszont tovabbra sem ertem, hogy ez - mint maganemberek velemenye masokrol, mint maganember - milyen osszefuggesben all itt vegzett munkajukkal, mig szemelyes ellenteteik nem utkoznek kiigazabol valoszinuleg nem is fogom, szoval en itt kiszallok, a dontest tudomasul veszem
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest