Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nahh visszaolvasgattam...
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok 
Aktív témák
Hirdetés
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mikről maradtam le... visszatérve a "dugás 14 alatt" témához: én 15 vagyok egyelőre szűz, de több alkalommal akartak megrontani vérengző tizenéves ribancok
3×, egyszer 13 voltam (akkor még nem gondoltam hogy megkellene tennem), volt egy próbálkozás miután betöltöttem 14et -> moziban tipitapi volt csak aztán kicsit nagyobb volt a szőrzete bizonyos helyeken mint ami kellett volna.. aztán most egyik szórakozóhelyen is volt egy incidens, azt meg azért nem akartam mert csaj oszttárs volt és eléggé ittas állapotban
hát én ilyen jófijú vagyok