Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát mint nő, ma csak a munkahelyen funkcionáltam.
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi? 
Aktív témák
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi?