Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát mint nő, ma csak a munkahelyen funkcionáltam.
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi? 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X AMP HOLOBLACK Eladó!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi?