Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem akarok ilyet mondani, nem is mondtam.
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.
Az OT-ben a többség nem absztinens úgy gondolom. Milyen alapon gondolod azt, hogy neked a saját antialkoholizmusodból fakadóan moderátori vagy egyszerű fórumozói kötelességed beszólogatni az alkohol témában megszólalóknak? Az OT az nem egyedül rólad szól, ha az itt lévők erről is szeretnének beszélgetni, akkor miért ne? Nem kell hozzászólnod ahhoz a témához, ami ennyire csípi a szemed és el van intézve.
(nem arról beszélek, hogy hullarészegen ot-zünk, fórumozunk)Szerintem menj és mondd el a franciáknak is hogy milyen hülyék mind egy szálig, hogy urambocsá rengeteg bort isznak, nem csak vizet, azt is csak szigorúan szomjoltásra! A gasztronómiáról lövésük sincs szerencsétleneknek!
Igazán nem akarlak ezzel megbántani, mert egy értelmes embert ismertem meg személyedben, de ezt a hozzáállásod nem értem, komolyan.
Utánam a banözön.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.