Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem akarok ilyet mondani, nem is mondtam.
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.
Az OT-ben a többség nem absztinens úgy gondolom. Milyen alapon gondolod azt, hogy neked a saját antialkoholizmusodból fakadóan moderátori vagy egyszerű fórumozói kötelességed beszólogatni az alkohol témában megszólalóknak? Az OT az nem egyedül rólad szól, ha az itt lévők erről is szeretnének beszélgetni, akkor miért ne? Nem kell hozzászólnod ahhoz a témához, ami ennyire csípi a szemed és el van intézve.
(nem arról beszélek, hogy hullarészegen ot-zünk, fórumozunk)Szerintem menj és mondd el a franciáknak is hogy milyen hülyék mind egy szálig, hogy urambocsá rengeteg bort isznak, nem csak vizet, azt is csak szigorúan szomjoltásra! A gasztronómiáról lövésük sincs szerencsétleneknek!
Igazán nem akarlak ezzel megbántani, mert egy értelmes embert ismertem meg személyedben, de ezt a hozzáállásod nem értem, komolyan.
Utánam a banözön.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.