Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem akarok ilyet mondani, nem is mondtam.
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.
Az OT-ben a többség nem absztinens úgy gondolom. Milyen alapon gondolod azt, hogy neked a saját antialkoholizmusodból fakadóan moderátori vagy egyszerű fórumozói kötelességed beszólogatni az alkohol témában megszólalóknak? Az OT az nem egyedül rólad szól, ha az itt lévők erről is szeretnének beszélgetni, akkor miért ne? Nem kell hozzászólnod ahhoz a témához, ami ennyire csípi a szemed és el van intézve.
(nem arról beszélek, hogy hullarészegen ot-zünk, fórumozunk)Szerintem menj és mondd el a franciáknak is hogy milyen hülyék mind egy szálig, hogy urambocsá rengeteg bort isznak, nem csak vizet, azt is csak szigorúan szomjoltásra! A gasztronómiáról lövésük sincs szerencsétleneknek!
Igazán nem akarlak ezzel megbántani, mert egy értelmes embert ismertem meg személyedben, de ezt a hozzáállásod nem értem, komolyan.
Utánam a banözön.
-
Bash, szerintem senkit nem érdekelnek a szükségleteid.

meg amúgy miért kell neked mindenhez hozzászólni, hogy lássuk, hogy Te mekkora egyéniség vagy oooott, a messzi floridában, ahol levegőtsemért forrásvízből döntesz magadba egy hordónyit, míg az alkesz magyarok csak isszák a bort, mint a gödények?

Amikor borokról van szó, nem azért beszélünk róla, mert azt isszuk víz helyett, hanem azért, mert finom, és jó elkortyolgatni mondjuk baráti társaságban.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Alkoholista nevelde
- Könyvajánló
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI / HyperOS topik
- Wuthering Waves
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.