Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez tényleg egy szép szám tőlük, ezt nem is ismertem
Sajnos (?) én olyan vagyok, aki nem bír megmaradni egy zenei stílusnál, alapvetően szeretem az elektronikus zenét, és javarészt azt hallgatom, de Pink Floyd-ot, Tankcsapdát, Bill Witherst, Genesist, néha még egy kis 50 Cent-et is
És nem feltétlenül mindig a legismertebb számokat, pl szeritnem ezeket sem sokan ismerik: Fly ls Elekro Message
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos (?) én olyan vagyok, aki nem bír megmaradni egy zenei stílusnál, alapvetően szeretem az elektronikus zenét, és javarészt azt hallgatom, de Pink Floyd-ot, Tankcsapdát, Bill Witherst, Genesist, néha még egy kis 50 Cent-et is
És nem feltétlenül mindig a legismertebb számokat, pl szeritnem ezeket sem sokan ismerik: