Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Gambit
üzenetére
ajh, de rossz csapás ez...
te első körben nem leköcsögözted őt, hanem hamar (nem gyorsan, hamar) bedobtál egy blikkdiagnózist (amúgy komolyan hangzott, hihető volt, h tényleg így sztereotipizálsz : )) - a későbbi köcsögözéssel viszont ravaszul élét vetted ennek, h jah, hát ez ilyen), amire várható volt (nyilván tudtad), h lesz ugrabugra
A köcsögöket leköcsögözik. Ez egy ilyen világ - igenis, értettem, jól hangzik, teljesen egyetértek. de már le lett köcsögözve. egyszer. meg kétszer. meg még négyszázszor. szóval valahogy.. hm, hogyismondjamcsak.. nem hordoz információt.. (és jelzem: oly finom e megfogalmazás, mint szerető júliai lehelet egy rómeói ajakon.. )
baj, h szerintem nem akkora poén, h kartellbe és falkába verődünk egy szerencsétlen körül, és nyomjuk (újra, vigyázva, h rímeljen az ezelőtt már iksz alkalommal nyomottakkal) a vá, szerintem buzi, aha, tényleg , biztos transzvesztita is, juj, ez jó, szerintem meg a csőbe veri ki, amit a stirling motorból szerelt ki, tényleg, talán még a macskáját is kúrogatja, hihi vihogás?
nem azért nem poén, mert nem szellemes (nyilván az, hisz mi más is lehetne szellemmel teltebb, mint ugyanazon jelenségre kitalálni egy ötvenharmadik szinonimát, a lényeg, h plasztikus legyen és emészthető, mindenki számára), hanem mert ezzel kvázi te éred el az ő célját.
meg hát ugye.. hatalmas csellendzs..ps.
elnézést, h csak most reagáltam, de azóta nem szájnoltam befele ide, na, hát, hiba az mindig akad
Aktív témák
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Temu
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Napelem
- PlayStation 5
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest