Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Gambit
üzenetére
ajh, de rossz csapás ez...
te első körben nem leköcsögözted őt, hanem hamar (nem gyorsan, hamar) bedobtál egy blikkdiagnózist (amúgy komolyan hangzott, hihető volt, h tényleg így sztereotipizálsz : )) - a későbbi köcsögözéssel viszont ravaszul élét vetted ennek, h jah, hát ez ilyen), amire várható volt (nyilván tudtad), h lesz ugrabugra
A köcsögöket leköcsögözik. Ez egy ilyen világ - igenis, értettem, jól hangzik, teljesen egyetértek. de már le lett köcsögözve. egyszer. meg kétszer. meg még négyszázszor. szóval valahogy.. hm, hogyismondjamcsak.. nem hordoz információt.. (és jelzem: oly finom e megfogalmazás, mint szerető júliai lehelet egy rómeói ajakon.. )
baj, h szerintem nem akkora poén, h kartellbe és falkába verődünk egy szerencsétlen körül, és nyomjuk (újra, vigyázva, h rímeljen az ezelőtt már iksz alkalommal nyomottakkal) a vá, szerintem buzi, aha, tényleg , biztos transzvesztita is, juj, ez jó, szerintem meg a csőbe veri ki, amit a stirling motorból szerelt ki, tényleg, talán még a macskáját is kúrogatja, hihi vihogás?
nem azért nem poén, mert nem szellemes (nyilván az, hisz mi más is lehetne szellemmel teltebb, mint ugyanazon jelenségre kitalálni egy ötvenharmadik szinonimát, a lényeg, h plasztikus legyen és emészthető, mindenki számára), hanem mert ezzel kvázi te éred el az ő célját.
meg hát ugye.. hatalmas csellendzs..ps.
elnézést, h csak most reagáltam, de azóta nem szájnoltam befele ide, na, hát, hiba az mindig akad
Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest