Hirdetés

Aktív témák

• Hujikolp

őstag

válasz Whaskes #27645 üzenetére

Nálunk olyan lesz, hogy szallagtűzés, majd a diri mond néhány sort (6) egy pici fényképeszkedés, majd átmegyünk a művházba, ahol mindenki lesz. Mert a kápolnában van a szallagtűzuás, és elég szűkös ott a hely, ezért csak a szülők fognak oda bejönni. Nah átvonultunk, utána a keringő, nekérdezzétek milyen mert nemtudom, valami egyéni koreográfia és music, utána egy videó belesz rakva, az elmúlt 4 év baromkodásainkról, (persze csak mértékkel) addig mi átöltözünk és utána mégegy tánc, ez valami népzenés hip-hop-os keverék lesz. Kiskori képekből is lesz egy diavetítés, amit ma hajnalban véglegesítettem, 3-kor lettem kész vele. Akkor mi megint közben átöltözünk, mégegyszer lenyomjuk a keringőt, majd utána fellehet kérni a szülőket táncra. Ha ez megvolt utána nemtudom :B Utána még lesz egy közös vacsora szerű, majd a buli, amin valószínűleg nemleszek, mert hulla háradt vagyo, alig aludtam napok óta, meg egyszerüen nemvonzanak a bulik. Pláne ahogy ismerem az osztálytársaimat. 1, másfél óra és részegek, kösz de én erre nemvagyok kíváncsi, így inkább hazajövök aludni, pihenni. Ha hazaérkeztem, akkor majd írok egy beszámolót. Lehet h még logout is lesz belőle, meglássuk :)

(#27647) philoxenia : már csak egy ifjon van az osztályban, egy lány. De tuti fog piálni ha ottmarad.

Aktív témák