Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
válasz
Whaskes
üzenetére
Nálunk olyan lesz, hogy szallagtűzés, majd a diri mond néhány sort (6) egy pici fényképeszkedés, majd átmegyünk a művházba, ahol mindenki lesz. Mert a kápolnában van a szallagtűzuás, és elég szűkös ott a hely, ezért csak a szülők fognak oda bejönni. Nah átvonultunk, utána a keringő, nekérdezzétek milyen mert nemtudom, valami egyéni koreográfia és music, utána egy videó belesz rakva, az elmúlt 4 év baromkodásainkról, (persze csak mértékkel) addig mi átöltözünk és utána mégegy tánc, ez valami népzenés hip-hop-os keverék lesz. Kiskori képekből is lesz egy diavetítés, amit ma hajnalban véglegesítettem, 3-kor lettem kész vele. Akkor mi megint közben átöltözünk, mégegyszer lenyomjuk a keringőt, majd utána fellehet kérni a szülőket táncra. Ha ez megvolt utána nemtudom
Utána még lesz egy közös vacsora szerű, majd a buli, amin valószínűleg nemleszek, mert hulla háradt vagyo, alig aludtam napok óta, meg egyszerüen nemvonzanak a bulik. Pláne ahogy ismerem az osztálytársaimat. 1, másfél óra és részegek, kösz de én erre nemvagyok kíváncsi, így inkább hazajövök aludni, pihenni. Ha hazaérkeztem, akkor majd írok egy beszámolót. Lehet h még logout is lesz belőle, meglássuk 
(#27647) philoxenia : már csak egy ifjon van az osztályban, egy lány. De tuti fog piálni ha ottmarad.
Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána még lesz egy közös vacsora szerű, majd a buli, amin valószínűleg nemleszek, mert hulla háradt vagyo, alig aludtam napok óta, meg egyszerüen nemvonzanak a bulik. Pláne ahogy ismerem az osztálytársaimat. 1, másfél óra és részegek, kösz de én erre nemvagyok kíváncsi, így inkább hazajövök aludni, pihenni. Ha hazaérkeztem, akkor majd írok egy beszámolót. Lehet h még logout is lesz belőle, meglássuk