Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Én viszont tegnap este, hajnalban, és reggel is közlekedtem :
kerepesi nem volt takarítva.
Ez -gyk.- a 3as főút budapesti szakasza. Bocs , hogy ilyen nagy igényeim vannak, hogy a főút le legyen takarítva.
Hozzáteszem a soroksári sem volt letakarítva reggel. 1 hókotrót láttam ott , az se csinált vele semmit, felemelt lapáttal ment, semmit sem szórt.Meg akkor ne mondják , hogy készen állnak a télre, tudták, hogy esni fog. Eszközök vannak, cska be kell hívni az embert. Szerinted normális amilyen állapotról viszlát is beszámolt az M7en?
Bocsánat hogy azzal hozakodom, hogy anno helpdeksesként akármikor szóktak, intézkedni kellett. Volt oylan, hogy hétvégén. Bolt olyan is, hogy ezért még 1.5 évig pluszpénzt sem kaptunk... Tudom én vagyok hülye...Tiv61: fenekedre csapok. Megbeszéltünk valamit !
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen routert?
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest