- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Én viszont tegnap este, hajnalban, és reggel is közlekedtem :
kerepesi nem volt takarítva.
Ez -gyk.- a 3as főút budapesti szakasza. Bocs , hogy ilyen nagy igényeim vannak, hogy a főút le legyen takarítva.
Hozzáteszem a soroksári sem volt letakarítva reggel. 1 hókotrót láttam ott , az se csinált vele semmit, felemelt lapáttal ment, semmit sem szórt.Meg akkor ne mondják , hogy készen állnak a télre, tudták, hogy esni fog. Eszközök vannak, cska be kell hívni az embert. Szerinted normális amilyen állapotról viszlát is beszámolt az M7en?
Bocsánat hogy azzal hozakodom, hogy anno helpdeksesként akármikor szóktak, intézkedni kellett. Volt oylan, hogy hétvégén. Bolt olyan is, hogy ezért még 1.5 évig pluszpénzt sem kaptunk... Tudom én vagyok hülye...Tiv61: fenekedre csapok. Megbeszéltünk valamit !
Aktív témák
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung DDR4 32 GB/modul 3200 Mhz ECC ram
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest