Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek! Láttam, hogy korábban volt szó a műfáról. Életemben eddig sose volt műfánk végül idén se az lett hanem normand. Szerintem a "ciki" szó egyáltalán nem ide illő volt, sőt... Szerintem az már rég rossz ha valaki szerint a karácsony a fáról, a díszekről meg a hasonló külsőségekről szól. A karácsony szerintem bennünk van ha egyáltalán van és ezt nem tudja egy műfa elrontani illetve egy 3 méteres igazi fenyő se visszahozni. Visszatérve a ciki szóra, ha mondjuk nekem műlábam lenne akkor már ciki lennék meg nagyon mű?
Nagyon sok családban bosszúságot okoz az igazi fa. Először is ki kell választani egyet, ami elég nehézkes mert be vannak csomagolva, az eladó se szívesen bont ki nekünk több tíz darabot meg nekünk is a tökünk tele lesz a hideggel meg a válogatással. Utána haza kell vinni, le kell faragni az alját, amit ha nem jól vágunk le a tartóban a fa egyből ferde lesz, ugye ez egy újabb bosszúság. De tényleg sorolhatnám tovább mert sok nyűggel jár. Aki amiatt nem vesz igazi fát mert védi a természetet az egy nagy hülyeség mert rengeteg fa marad az eladók nyakán ami tűzifaként végzi, meg ezeket kifejezetten erre termesztik.
Láttam itt jól példákat arra, hogy az igazi fenyő illatát vagy a karácsony jellegzetes illatait hogyan lehet pótolni. Egy műfenyőre is rakhatunk szárított gyümölcsöket amik nagyon kellemes illatot adnak.
Mindjárt kezdjük az ajándékozást ezért egyenlőre nem bontogatom ki a bennem rejlő gondolatokat de pótolni fogom.
Aki egyedül lenne otthon, vagy valamiért rosszul érezné magát itt van két vicces videó:
[L:http://youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related][/L]
[link]A legfontosabb szerintem, hogy önzetlenek legyünk ilyenkor és ne törődjünk a következménnyekkel, problémákkal csak a jelen pillanattal!
Jövőre már műfenyőm lesz
Még annyit, hogy már Magyarországon is lehet kapni 25-30ezerFt-ért és még többért is igazán szép műfákat.Volt valamelyik nap a tvben, hogy már a karácsonyfákhoz is betört a divat. Mondta az üzlet tulajdonosa, hogy 1 millió Ft-ból már jó fát lehet csinálni

kíváncsi
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 17 - alap
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet OFF topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még annyit, hogy már Magyarországon is lehet kapni 25-30ezerFt-ért és még többért is igazán szép műfákat.