- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek

----------------------------------------------------------------------------------------------
Bevallom, rájöttem, hogy álomvilágban éltem... Rá kellett döbbennem, hogy ama meggyőződésem, miszerint az iskolában nem csak olvasni tanítják meg az embert, hanem szöveget értelmezni is, nem volt több, mint naiv reménykedés
Az, hogy mostanra a helyesírás eljutott abba a stádiumba, hogy cikinek minősül, ha legalább egy "sya", vagy "vok" nem keveredik a rendben sorakozó szavak közé, már világossá vált, de hogy teljesen felesleges kerek mondatokban megfogalmazni a mondanivalót, mert akinek szánja az ember, az úgyis csak azt olvassa ki belőle, ami neki a legjobban tetszik, az meglepett...
Bevallom, álomvilágban éltem - de tetszett... Úgy tűnik mint sokminden másról, a normális emberi beszédről is le kell mondanom, mert nincsen rá igény...
Siránkozó perceinket hallották, további kellemes szórakozást.
Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest