Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek

----------------------------------------------------------------------------------------------
Bevallom, rájöttem, hogy álomvilágban éltem... Rá kellett döbbennem, hogy ama meggyőződésem, miszerint az iskolában nem csak olvasni tanítják meg az embert, hanem szöveget értelmezni is, nem volt több, mint naiv reménykedés
Az, hogy mostanra a helyesírás eljutott abba a stádiumba, hogy cikinek minősül, ha legalább egy "sya", vagy "vok" nem keveredik a rendben sorakozó szavak közé, már világossá vált, de hogy teljesen felesleges kerek mondatokban megfogalmazni a mondanivalót, mert akinek szánja az ember, az úgyis csak azt olvassa ki belőle, ami neki a legjobban tetszik, az meglepett...
Bevallom, álomvilágban éltem - de tetszett... Úgy tűnik mint sokminden másról, a normális emberi beszédről is le kell mondanom, mert nincsen rá igény...
Siránkozó perceinket hallották, további kellemes szórakozást.
Aktív témák
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest