Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem úgy értem
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem. 
Nekünk amúgy itt és így szokott lenni, bár színesebb általában, tavaly beújítottunk az egyszínűséggel.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem.