Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem úgy értem
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem. 
Nekünk amúgy itt és így szokott lenni, bár színesebb általában, tavaly beújítottunk az egyszínűséggel.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem.