Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Számtechteremben megy most épp 11 db P4-es 3GHz-es gép. Gyári hűtővel. Borzalmas iszonyat meleg van, és iszonyat hangosak így együtt. Sajna le van korlátozva, így nem tudtam rá tenni semmi progit. Gondoltam lelassítom picit őket. De van vagy 35 fok, mondom megsülnek. Szünetben kivágtam az ablakot, bejött a sok minusz. Szellőzött vagy 10 percig. Szépen lehűlt a terem. Visszajöttünk, nézünk egymásra, de csend van...Jaa, mondom igen, a gépek leszabályozták a ventiket.
Mondom majd hallgassátok meg 10 perc múlva már megint nem halljuk egymást...és lőn.
Tudom hogy nem szempont a zajszint ezeknél a gépeknél, de azért elég súlyos zajterhelést okoznak így. Vagy én vagyok otthon hozzászokva a csendhez?
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondom majd hallgassátok meg 10 perc múlva már megint nem halljuk egymást...és lőn.