- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Számtechteremben megy most épp 11 db P4-es 3GHz-es gép. Gyári hűtővel. Borzalmas iszonyat meleg van, és iszonyat hangosak így együtt. Sajna le van korlátozva, így nem tudtam rá tenni semmi progit. Gondoltam lelassítom picit őket. De van vagy 35 fok, mondom megsülnek. Szünetben kivágtam az ablakot, bejött a sok minusz. Szellőzött vagy 10 percig. Szépen lehűlt a terem. Visszajöttünk, nézünk egymásra, de csend van...Jaa, mondom igen, a gépek leszabályozták a ventiket.
Mondom majd hallgassátok meg 10 perc múlva már megint nem halljuk egymást...és lőn.
Tudom hogy nem szempont a zajszint ezeknél a gépeknél, de azért elég súlyos zajterhelést okoznak így. Vagy én vagyok otthon hozzászokva a csendhez?
Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom majd hallgassátok meg 10 perc múlva már megint nem halljuk egymást...és lőn.