Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Helyes-helyes... Szép képeket lőttél.
Jó téma, kicsit a kompozícióra jobban ügyelj, de értem én, hogy állványról munkás az ilyesmi... Mintha hangyafaxnyi fehéregyensúlyprobléma is volna, de félre a technikával..! Egy kép akkor jó, ha érzelmeket mozgat meg. Ezek mozgatnak... 
Hajráhajrá! Ügyes vagy..! Régebbi képeidet nézve határozottan jobbak a frissek. Követelj magadnak időt az alkotásra. Sztem megérné kicsit dolgozni a dolgon.

Fagyi..? Most az igazi: ha jól befagyiz az ember, lehül a teste és nem fázik.

#14856, EQMonty: Höhö, kinek mi a fontos... Javaslom olvasd el John Updike-tól az "Így látja Roger" című könyvet. Igazából a humán tárgyakat nem véletlenül nevezik humán tárgyaknak... (Oké, fősuli végén kezdett el érdekelni a történelem, addig csak evickéltem töriből...
)
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS ROG Ally
- Futás, futópályák
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó téma, kicsit a kompozícióra jobban ügyelj, de értem én, hogy állványról munkás az ilyesmi... Mintha hangyafaxnyi fehéregyensúlyprobléma is volna, de félre a technikával..! Egy kép akkor jó, ha érzelmeket mozgat meg. Ezek mozgatnak... 

)