Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is morcos vagyok kicsit. Tegnap elvittem az asszonyt bőrgyógyászatra, mer kajakra bepirosodott szegénykémnek a keze, még ráadásul fáj is neki. Valami hülye szert használnak a bótba, oszt ezek szerint nem bírja a Kincsem. node a lényeg az, hogy hová is kell menni???Elkezdtünk telefonálgatni, kiderült, hogy Veress Endre rendelő van olyan, hogy ügyelet azt nemtudni
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba 
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BestBuy topik
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Gamepad
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba