Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is morcos vagyok kicsit. Tegnap elvittem az asszonyt bőrgyógyászatra, mer kajakra bepirosodott szegénykémnek a keze, még ráadásul fáj is neki. Valami hülye szert használnak a bótba, oszt ezek szerint nem bírja a Kincsem. node a lényeg az, hogy hová is kell menni???Elkezdtünk telefonálgatni, kiderült, hogy Veress Endre rendelő van olyan, hogy ügyelet azt nemtudni
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba 
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Gyúrósok ide!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba