Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
1. Ekezetet azert nem hasznalok, mert nem az otthoni gepemrol irok, amin egy modositott Dvorak billentyukiosztast hasznalok. Alapbol pedig Dvorakban nincs ekezet. Punktum. (amugy a friss irasomba belepakoltam az ekezeteket is, ugyhogy plane csitt)
2. Nem, nyelvtanilag nem helyes, sot, protokollarisan sem indokolt. Ennek ellenere inkabb elfogadhato a masik szemely(ek)re vonatkozo szemelyes nevmas nagybetuzese, mint az E/1-e. Indok: elobbinel a tisztelet, utobbinal az onimadat a jelentese.
3. Nem kapom, nem vagyok ehes.
4. Borostam van, de nem szoktam smirglizni vele az asszonykad kezet. Amugy meg kettonk kozul a te avatarod arca olyan csupasz, mint a babapopsi.

Aktív témák
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest