Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
na,akkor mesélek, úgyis olyan "akarok beszélni róla" hatása volt rám
Ma reggel szokás szerint sietve indultam munkába. Tettem 1 kisebb kört a városban, majd eszembe jutott, hogy haza kell ugranom vmiért. Már nem akartam visszaparkolni az udvarba, így leálltam az utcán. Mivel az egész utat épp túrják, kevés hely volt, így egy kocsi-kihajtó elé álltam, de gondoltam 2 perc alatt nem lesz baj (már nem a reggel 8 órás "mindenki épp indul" időszak volt).
Jövök vissza, látom, hogy a kapunál 1 fószer hólapáttal a kezében, vörös fejjel üvöltözik, egy másik nyugtatja, hogy "bizos mindjárt jön" - ez utóbbit ismerem (szomszéd). Épphogy odaérek , már mondom is:
- "Elnézést, azonnal megyek..." Erre: (habzó szájú, inhumán stílusban)
- "Elnézést??! - Hogy lehet valaki ilyen primitív köcsög állat, az ilyennek lapáttal kéne szétverni a fejét!!!" (N-szer); "Hogy ilyen rohadt állat f***, elkésett miattad a feleségem az egyetemről" (!); "ilyen ku**..." stb...(ablaktörlők ki voltak hajtva, gondolom, hogy okuljak)
Hát, én annyira meglepődtem, hogy azt el sem tudom mondani. Még vagy egy óráig szó szerint fájt.
Nagyon otthon érzem magam ebben az országban. Igazán. És egyre jobban.
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest