- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Integra
titán
félreértesz asszem
engem nem az idegesít fel, hogy ennyit tud, jól néz ki, jól szopik, valahogy még el is csacsog, mert ahogy beszélt, én letegadnám, hogy a nőm az biztos...
szóval az bassza fel az agyam, hogy úgy csinál, mintha... hogy mások gürcölnek egy életen át és fele ennyit sem tudnak összeszedni és akkor mosolyog és büszkén mutatja, hogy milyen van, amiért semmit sem rakott le az asztalra. ha odatenné, hogy igen, azt szeretném leszögezni, hogy a barátom besegített anyagilag, már mást mondanék... de így csak gusztustalan az egész, és nem irígy vagyok, tök jó hogy ilyen szép lakása van, hanem ez az istenverte emberi butaság, ez az egész paraszttanyamagyarhájszoszájiti, ezek az igazi prolifertő basszameg...
amennyiben tévednék a helyzettel, úgy elnézést kérek a leányzótól, csak nem hinném, hogy tévednék..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest