Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Integra
titán
félreértesz asszem
engem nem az idegesít fel, hogy ennyit tud, jól néz ki, jól szopik, valahogy még el is csacsog, mert ahogy beszélt, én letegadnám, hogy a nőm az biztos...
szóval az bassza fel az agyam, hogy úgy csinál, mintha... hogy mások gürcölnek egy életen át és fele ennyit sem tudnak összeszedni és akkor mosolyog és büszkén mutatja, hogy milyen van, amiért semmit sem rakott le az asztalra. ha odatenné, hogy igen, azt szeretném leszögezni, hogy a barátom besegített anyagilag, már mást mondanék... de így csak gusztustalan az egész, és nem irígy vagyok, tök jó hogy ilyen szép lakása van, hanem ez az istenverte emberi butaság, ez az egész paraszttanyamagyarhájszoszájiti, ezek az igazi prolifertő basszameg...
amennyiben tévednék a helyzettel, úgy elnézést kérek a leányzótól, csak nem hinném, hogy tévednék..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Cudy routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest