Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Láthattam, de nem láttam, mert nem jártam arrafelé, nem nagyon fogom egyelőre lecserélni a kártyám, ezért nem is járok olyan totyikban mostanság. Meg rád kellett fognom, mert mikor kérdtem akkor mondtad, csak valahogy mindig elfelejtettem visszakérdezni, hogy mit értesz az alatt amit írtál, de most már kezd összeállni a kép.
Bár a mai nap gyilok volt melóban, azért két sörrel kúrálgattam a lelki traumákat. Meg a megfázásom is. A köhögéstől már nagyon fáj a szemem, olyan mintha mindig ki akarna durranni a helyéről.
...Na, eszembe jutott, hogy semmi édeset nem ettem még ma.
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit? 
Na, egy kicsit. Csak az 'ízi kedvié'
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Társasjáték topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit?