- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Láthattam, de nem láttam, mert nem jártam arrafelé, nem nagyon fogom egyelőre lecserélni a kártyám, ezért nem is járok olyan totyikban mostanság. Meg rád kellett fognom, mert mikor kérdtem akkor mondtad, csak valahogy mindig elfelejtettem visszakérdezni, hogy mit értesz az alatt amit írtál, de most már kezd összeállni a kép.
Bár a mai nap gyilok volt melóban, azért két sörrel kúrálgattam a lelki traumákat. Meg a megfázásom is. A köhögéstől már nagyon fáj a szemem, olyan mintha mindig ki akarna durranni a helyéről.
...Na, eszembe jutott, hogy semmi édeset nem ettem még ma.
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit? 
Na, egy kicsit. Csak az 'ízi kedvié'
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Acer LED monitor (B247Y)
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit?