Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, király volt Simonyi úr az űrben. Nagyon csini volt ahogy átszáguldott fölöttünk.
Látta valaki rajtam kívül? Vagy ennyire kockult mindenki, hogy nem bírtatok 5 percre elszakadni a géptől?
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...
Aki elszalasztotta volna, az még holnap megnézheti:
''Április 13-án az Alpok Mont Blanc Zugspitze Salzburg Dél-Csehország Brno Znojmo Magas-Tátra Krakkó Kijev vonal fölött repül. Hazánkból nézve 20 óra 52 perc körül tűnik fel a nyugati égbolton, 20:55 körül északészaknyugati irányban már 53 fokkal jár a látóhatár fölött (ekkor nagyjából Csehország, Lengyelország és Szlovákia hármas határa környéke fölött repül), majd 20:57 körül keletészakkeleti irányban belép a Föld árnyékába.''
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...