Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, király volt Simonyi úr az űrben. Nagyon csini volt ahogy átszáguldott fölöttünk.
Látta valaki rajtam kívül? Vagy ennyire kockult mindenki, hogy nem bírtatok 5 percre elszakadni a géptől?
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...
Aki elszalasztotta volna, az még holnap megnézheti:
''Április 13-án az Alpok Mont Blanc Zugspitze Salzburg Dél-Csehország Brno Znojmo Magas-Tátra Krakkó Kijev vonal fölött repül. Hazánkból nézve 20 óra 52 perc körül tűnik fel a nyugati égbolton, 20:55 körül északészaknyugati irányban már 53 fokkal jár a látóhatár fölött (ekkor nagyjából Csehország, Lengyelország és Szlovákia hármas határa környéke fölött repül), majd 20:57 körül keletészakkeleti irányban belép a Föld árnyékába.''
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...