Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, király volt Simonyi úr az űrben. Nagyon csini volt ahogy átszáguldott fölöttünk.
Látta valaki rajtam kívül? Vagy ennyire kockult mindenki, hogy nem bírtatok 5 percre elszakadni a géptől?
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...
Aki elszalasztotta volna, az még holnap megnézheti:
''Április 13-án az Alpok Mont Blanc Zugspitze Salzburg Dél-Csehország Brno Znojmo Magas-Tátra Krakkó Kijev vonal fölött repül. Hazánkból nézve 20 óra 52 perc körül tűnik fel a nyugati égbolton, 20:55 körül északészaknyugati irányban már 53 fokkal jár a látóhatár fölött (ekkor nagyjából Csehország, Lengyelország és Szlovákia hármas határa környéke fölött repül), majd 20:57 körül keletészakkeleti irányban belép a Föld árnyékába.''
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...