Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, király volt Simonyi úr az űrben. Nagyon csini volt ahogy átszáguldott fölöttünk.
Látta valaki rajtam kívül? Vagy ennyire kockult mindenki, hogy nem bírtatok 5 percre elszakadni a géptől?
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...
Aki elszalasztotta volna, az még holnap megnézheti:
''Április 13-án az Alpok Mont Blanc Zugspitze Salzburg Dél-Csehország Brno Znojmo Magas-Tátra Krakkó Kijev vonal fölött repül. Hazánkból nézve 20 óra 52 perc körül tűnik fel a nyugati égbolton, 20:55 körül északészaknyugati irányban már 53 fokkal jár a látóhatár fölött (ekkor nagyjából Csehország, Lengyelország és Szlovákia hármas határa környéke fölött repül), majd 20:57 körül keletészakkeleti irányban belép a Föld árnyékába.''
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...