Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Vagyok-vagyok, csak megnyitottam első PH-s topicomat
, így 351nap után. Majd bezárják 
Mit ajánlanék? A mai menüm rántotthús rajta milánói makaróni szósszal és rajta sajttal. Nyam.
Nemrég jutott eszembe, hogy ezer éve nem ettem zsíros kenyeret paprikával, hagymával! Az a jó, csak sokan nem tudják/hiszik el.
ngabor2: Persze, biztos a lajos volt
halottam már ilyen sztorikat, hogy: a haverom hallotta, hogy az ő haverja látta...
Arra inkább nem gondolok vérboci mire gondolhatott.
-
VladimirR
nagyúr
meg merjem kerdezni, hogy mi a nyavaja ez a labmosasos szoveg, vagy inkabb ne, mert a valasz hozna a topic elmult hetekben nyujtott szinvonalat?
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
de így diszkrimináljuk a kígyókat, meg a halacskákat
![[kép] [kép]](http://horgaszat.icx.hu/images/halacska.jpg)
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Szerintem állapodjunk meg abban, hogy mindenki mossa meg a lábát, mielőtt még idejön írogatni akármit. Így szükségtelen lesz külön felszólítani az embereket rá.
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát például a mogyorókrém édes, a mogyorókrém finom, a mogyorókém kenhető.
A mogyorókrémet lehet nézni, falra kenni, fogat mosni vele. Bele leet tölkteni az autók benzintankjába is. Mogyorókrémmet lehet adni a mosáshoz.
Szóval a mogyorókrém sokmindenre jó.
Télapu: mi ez a lábmosós cécó? -
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem unalmas az. ha a palacsintát megkened vele, akkor a ropi nem esik le róla. bár ha úgyis betekeri az ember, akkor se. mindegy, a lajos kipróbálta, működött. whaskes nem hozott neki hozzá heringet, ezért nem azt tett a palacsintába a mogyorókrémre. a szalonna meg addigra nem sült meg. node 9-én...
amúgy szerintem a vérboci más felhasználásra gondolt, máshova kenné és nyalná le
mikula: szegény vérboci idejön, asse tuggya mi van, erre elriasztod. milyen az ilyen ember? (igen, hülye!) -
Vérboci
addikt
továbbra is tart az érdekfeszítő intellektuell társalgás az offban...
pedig beszélhetnénk a mogyorókrémről is -
-
Thrawn
félisten
- Gyere titám! Tit-Tit!
- Az nem tita hanem matka!

-
-
Qru
MODERÁTOR
Ezentúl ingyen parkolunk!

[link] -
BlacKSouL
addikt
Próbapost, bocsi

-
csapos2
addikt
Jézusom! Olvad a sarki jég!
Viszont a jó hír, hogy találtam egy nyúlat:![[kép] [kép]](http://img410.imageshack.us/img410/8054/11679986432zs2.jpg)
Na, ez, a nyúl. -
Vérboci
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Északra néző irodaablak, ahova csak délután négykor kezd idesütni a nap, rulez!
Az irodaház déli oldala gyakorlatilag izzik, az emberek fuldokolnak, az elszántabbak alufóliával tapétázzák az ablakokat. Én meg szinte vacogok és fúvom az orrom, itt északon
-
burgatshow
veterán
Kockulásos meleg van!

Klíma rulez!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Hát nem, csak anyám felhúzott, hogy önéletet kéne rajzolnom, és felkeltett kora reggel, de este ez nem volt probléma, mikor 5ésfél órát ült a gép előtt. Akkor nem jutott eszébe, hajnalban meg igen? És ha álmos vagyok, és korán kelek, akkor morcos vagyok, mint Charlie Firpo.
-
Én írok, megelőzve a szarvast és Én kívánok jóreggelt, még neki is

-
Winner_hun
félisten
Én is beírom hogy én sem írok be
(külön kérésre
) -
Thrawn
félisten
jóvan akkor én sem

ps:
-
BlacKSouL
addikt
Ide meg rég nem írt senki.
Én sem.
És most sem fogok. -
-
alitak
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen offos postokkal megsértem az aurádat. Sajnálom. Abba is hagyom. Meek aludni.
mod: visszagondolva a régi dolgok mindig kisebbnek tűnnek. Egy év múlva röhögni fogok, hogy érettségi milyen kis pöcs cucc volt. Most nem. Tiszta ideg vagyok, melelsleg a tanárok igen szivatós hangulatba vannak, és ez mégrosszab. Amúgy meg nem vizsga, ahol ha kidobnak, majd jövök máskor. Kicsit más, asszem ezt nem kell magyaráznom. De mondom, nem gondoltam volna, hogy probléma lesz a postjaimmal, tényleg sajnálom, hogy kiábrándítottalak az eddigi világnézetedből.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Es kit erdekel, vannak konyvek feladatgyujtemeneyk, net, forum stb.
Ugy erzem -mar bocsanat- Nlad is a gondolkodas hianya a legnagyobb baj /amirol ugye mindig siork/
Igy asztannagin sok ember meglepodik mikor nagy eg belep egy -komojj- felsoktatasi intezmenybe es nem ragjak a szajaba /teemszetesen a felsoktatasi intezmenyek csufolt kisdedovok akik meg zsiroskenyeret is megragjak a hallgatok szajab csak a pizt odarakjak hozzajuk:- ((( na min/degy aze mesehetnek inne a vajuk mellol is: - (((
udv
neduddki
p.s. ez matak fizikabol irtamkozoset, ugy edzettunk ra, hogy matekbol as sima eretsegit 60 percre irtuk, en ha nem voltma kesz 35-38 percre, akkor levezetseknet megcsinaltmameg 2 sort... /csak a feladatok elmelet nekem nem volt/
mod: nem setettt v agyok, hanem kecsebeesett, de nagyon:- (((
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Gyerekek, mi az Isten van?
Itt Móricz Zsigmond krtr körül kb 1 órája szirénáznak, mentők és tűzoltók is...
Aki tud bővebbet, árulja el PLS![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
alitak
senior tag
Erőt vettem magamon, és megnéztem a képeket. Még ígyis kiráz a hideg. Maradok a macskáknál.
-
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Vegyél egy olyat mint az enyém. Nekem is ez az első, olcsó, nem eszik sokat, olyan mint egy kaktusz. Ja és nem fán lakó, szóval nem agresszív. Brachypelma albopilosum
-
alitak
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Életben nem használtam a file of típust, tanár nem is beszélt róla. Foggalmam sincs, hogyan működik a seek. Rájönnék, csak erre kevés az idő.
pl. ez jó lenne:
18. Feladatsor - Zadanie
A) REKURZIÓ
Feladat:
Írjunk rekurzív algoritmust a kombinációs számok kiszámítására a következő rekurzív képlet alapján: ...
Kérdések:
- Vázoljuk fel grafikusan a rekurzív algoritmushívás struktúráját.
- Mit értünk a közvetlen és kölcsönös rekurzívhívás alatt?
- Mi a rekurzív program előnye és hátránya?
B) EXCEL –A TÁBLÁZAT ELRENDEZÉSE KÜLÖNBÖZŐ KRITÉRIUMOK SZERINT
Feladat:
Készíts táblázatot (a mellékelt JEGYEK.XLS segítségével) a felvételi vizsgákról egy adott évben. A kimutatás tartalmazza:
- a tanuló nevét,
- a felvételi pontszámát magyar nyelv és irodalom, szlovák nyelv és irodalom valamint matematika tantárgyakból,
- a hozott pontokat.
Számítsd ki:
- az összpontszámot tanulónként,
- a helyezést.
Készíts a táblázatról másolatokat különféle kritériumok szerinti rendezés után. -
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez egy másik. De mind a kettő szép

Jé, még megvan ez a topik is, ráadásul én írtam bele utoljára [link]
Várunk!
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mindenki szidja, mert iszonyatosan szar. De nem lehet mit csinálni. A bizottság 3-tagú, egyyik egy másik suliból - ő a bizottság elnöke. Van egy tanár a bizottságban, aki igengeci, ő szopat, van a másik, aki általában súg, meg segít. Info az bonyolultabb, mint a többi, mert kétszer annyit készülsz, mint a többinél. Van egy program, aztán van pár elméleti kérdés (ami csak a mi sulinkban, a hivatalos tételsorban nincs ilyen), meg egy felhasználói feladat.
pl. ezt nem szeretném húzni:
19. Feladatsor - Zadanie
A) ÁLLOMÁNYKEZELÉS (EGYFORMA TÍPUSÚ ADATOK)
Feladat:
Írassuk ki n-ig azokat a számokat melyek nem oszthatóak 2,3,4,5,6,7,8,9 –el!
Nyissunk meg a C:\könyvtárban egy BOOLEAN típusú adatok tárolására alkalmas állományt, majd helyezzünk el az állományba n db. „TRUE” értéket. Ezután minden 2,3,4,5,6,7,8,9 – dik helyre tegyünk „FALSE” értéket ! Írassuk ki a megmaradt „TRUE” értékek sorszámát!
Kérdések:
- Milyen eljárások és függvények segítik az állományok kezelését?
- Hogyan állapítjuk meg hogy egy sornak, illetve egy állománynak a végére értünk?
- Mi a különbség a FILE OF, illetve a TEXT típusú állományok között?
B) EXCEL – RELATÍV ÉS ABSZOLÚT CÍMZÉS
Feladat:
Készíts 10x10–es szorzótáblát egyetlen képlet vízszintes és függőleges másolásával!
A progit nem tudnám megcsinálni, életben nem használtam file of típust. De mind1, valami csak lesz. Mint a többinél: kis számút akarok húzni. Ma nem jött be. Majd holnap. Remélem.
mod:
t|-|om!, Thrawn: meg sem merem nézni
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
[link]?
mod: mégse
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Csak nekem ilyen bonyolult a ti érettségi rendszeretek, vagy más is küzd a logikájával?

Mod: Ilyen pókot akarok, sajna a nevét nem tudom: [link]
Mod 2:
Neve: Poecilotheria metallica
Angol neve: Metallic Blue Ornamental Tree Spider
Család: Theraphosidae
Alcsoport: Poecilotheriinae
Mod 3, neduddki: Bazzeg, odáig el is kell jutni, hogy ne legyen rajta kurva tojáshéj!

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Hi!
Ez a baj, ha jol tevedek egyiikben sincs aalpmu:- )))
udv
neduddki
p.s. Tibi: a lathatalan legiohoz mar nem art nehany osz hajszallnak koborolni a delikvens fejen, hogy minden mondatat kielvezze az embok:- )))
mod: mi van itt? erecsegi totyik vagy mi a fene??? mennyi tojashejseggu koborol :- )))
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nemtom. Komolyan mondom, ha pl kihúzom a dinamikus adatstruktúra - sor tételt, akkor kapok egy négyest. Szép lesz, mondhatom. De pl. a sejtszimulációt meg tudnám írni, csak éppen kicsit több idő kellene rá. Szerintem. Nem tom mi lesz. Meg korán is húzok. Korán kelek, utána még angol, aztán mehetek tanulni matekot + magyart.
-
alitak
senior tag
Ez kész b+. Átnéztem az informatika tételeket. Egy tonna progi van, amivel szenvednék, párat meg sem tudnék csinálni. 40 perc alatt nem lehet, pláne van még elmélet+még vmilyen felhasználói feladat. El fogom szopni mint állat. Fos pascal. ááá. Mi lesz velem holnap, amikor 30 matekot kell megnézni, meg 24 magyart. Még jó, hogy most nem hagytam mindent utolsó pillanatra

-
burgatshow
veterán
Azt hittem leborulok a székről: [link]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, így 351nap után.

attól bármi kitelik
. De azt tudod ugye, hogy az én hangom is benne van a magnóba?