Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ez nem arról szól, hogy büszke vagyok erre, nem is neheztelek emiatt, egyszerűen ez van és kész...
Néha, ha van lelkierőm olvaslak.
, néha van, mikor nincs türelmem kisilabizálni.
Igen, nekem ki kell silabizálni, úgy tünik nem olvastam elég Rejtőt
Ha meg már kötözködünk, a képek alapján írtam a postodra választ

[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Szereny kis orszagunkban vajh' vannak viharvadaszok?
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
hahahaha:- )))
kepzeljj el vmi qva jo kepet... meg jobbat... na mg egy kcisit...
ahh ugyse fog sikruelni:- )))
udv
neduddki
p.s. ezert mar feltennek egy JO vasznat a falra:- )
mod: PazsitZ: nem arra voltal buszke nehany napja, hogy nemolvasod a rofogeseimet:- )))
amugy az insside ehhez kepest egy gyenge kezdo se volt:- )))
en az angol valtozatot tuningoltam agyba fobe, a cj7be a /aszem/ nissan dizelt, es kicsit felkonnyitetem 1.1t-re meg hasonlo aprosagok, pl. a konnyites utana valtot es difimuvet is meg kellet piszklani...: - )))
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kiszámolod az egyenes 5 abszcisszájú ponytát (5, -2) Ebbe a pontba versz egy egyenes, ami merőleges az eredetire. Ezen az egyenesen rajta van a középpont. Valamint összekötöd ezt a pontot a (-2, -3) ponttal, erre az egyenesre versz egy felezőmerőleges, és a köriv pontjainak áldásos tulajdonságai alapján máris van 2 egyensed, és mind2-n rajta van a középnek a pontya. Hát innentől már menni fog sztem.
-
Pacák
senior tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hogy is mondjam... üzem közben egy repedés mentén széthasadt a lemez. A darabjai meg jelentős kárt okoztak az olvasó szerkezetében. A párom szerint olyan hangja volt, mint egy üvegtábla összetörésének... Most mit gyártom itt az elméleteket?

Nem bírta a kiképzést a szerencsétlen média és kész..
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért Vassra is rászakadhatna egy vagon szar, vagy csak én vagyok fáradt:
Pl:Határozza meg az e(4x-3y=26) egyenest az 5 abszcisszájú pontjában érintő, a (-2;-3) ponton áthaladó kör egyenletét.
Ok, meghatározom, hogy hol értinti az egyenest. Most van két pontom ami rajta van a körön + az egyik egy érintőegyenesen van, aminek tudjuk az egyenletét. De hogy innen hogyan tovább...
Felirhatnám az érintési ponthoz húzott sugár egyenesének egyenletét, de ezzel nem vagyok előrébb.
Asszem rájöttem, tényleg fáradt vagyok, de azért erőtsitsetek meg egy megoldási tervvel.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
jun 11én van asszem győrben a matek szóbelim. Itthon csütörtökön végzem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
bzmg, mai matekdogánkba 2 feladat is volt, amiben a legszebb kordináta az hetedekben volt felirható

-
Pacák
senior tag
Kimúlt a Pioneer DVD-105S DVD-olvasónk. 2000 májusában, Malajziában gyártották - én nem sokkal ezután vásároltam a ''mustárban''...33ezer kemény magyar pénzért.
Éppen 7 évet szolgált. A veszte egy régi Computer Panoráma - Pityke őrmester CD lett, ami felrobbant benne. Többszörösen eltört a mechanika az olvasóban, annyira rondán néz ki a dolog, hogy meg sem próbáltam életre lehelni.. Totál kamPH!ec. 
Inkább megyek vacsorázni. - Evésbe fojtom a bánatomat.
U.i.:
A slot-in mechanikás darabok közül az elsők között volt. Imádtam.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah, akkor ezzel lámultak a csajok 5. órában... vágom.
(Kolombusz): egyenesek metszéspontjából kijön a körközéppont, és adott a körnek 3 pontja (csúcsok), szal nem lesz nehéz meghatározni a sugarat.
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
annyira későn?
mi addigra már a balcsin süttetjük a hasunkat
a mi szóbelijeink 18-19-én vannak, 11-én mg a matek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
akkor szépen megkérlek rá. táborban meghívlak 2 búzasörre. igen sürgős lenne az illetőnek. és nem csak amiatt nem rendel onnan, mert magas a postaköltsége. szokott vásárolgatni onnan is, máson keresztül, de most annál gyorsabban kellene.
a tempban-dolgot meg nagyjából elintézettnek lehet venni, bár egy őrült modtól én se bírlak megvédeni. legfeljebb szólni az érdekesben. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a köré írható kör az oldalfelező merőlegesek metszéspontja. a képlet rá:
Sx=(x1+x2+x3)/3
Sy=(y1+y2+y3)/3 -
(Kolombusz)
veterán
Ha meg van adva 3 oldalegyenes egyenlete, akkor hogyan irom fel az általuk meghatározott háromszög köré irható kör egyenletét?
-
alitak
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi, nagyon örülök neki én is.
Holnap info + angol.
mod: lemaradt:
6os csoportok vannak, utána megbeszélik, értékelik és szünet. Értékelésre szétengedett hajjal, félig kigombolt inggel, zakó nélkül mentem be. Mondják a jegyeket. Örülök, mint állat, kilépek ajtón, becsúszok haver elé térden, ordítom, hogy megvaaaaan. Felügyelő tanár néz, mi a fene, ez hülye? Aztán nyugalom
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
ha valaki egy nem túl bonyolult pixelgrafikus képet át tudna tenni vektorosra, az szóljon! nagyon fontos lenne...
csakúgy, mint a lomexes kérdésem, ami még reggel hangzott el.
alitak: gratula! sok sikert a többihez is! -
alitak
senior tag
Na, megvan a szlovák. 3as. Halleluja. Ez volt a leghúzósabb. Köcsög tanár jól meg akart szivatni, a bizottság elnöke állította le, hogy most már ennyi is elég. Meg a másik tanár is nagy face volt. Hozza a papírt, amin a tétel kérdései vannak. Leteszi. Azt kérdi: irodalmat tudod (Božena-Slančíková Timrava ha érdekel vkit
)? Mondom nem. Erre: akkor írd. És lediktált pár adatot, meg művet. Meg súgott is felelés közben. Szóval megvan. Ez volt az utolsó, hogy szovák irodalommal foglalkozok. -
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
no, szorítottatok alitaknak? sikerült neki vajon a tót tétel?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ma szaz eve meg akarm kerdezni, de most csja sikerul: mi lett a Clevers-vel??? szetestek, vagy mi a fene? es mikor?
koszi
udv
neduddki -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
Bazz, az elmúlt 2 percben még a sz@r is meghűlt bennem, aszittem banoltak.
Nyomom ezerrel a belépést, ez meg nem ereszt be.
Aztán rájöttem, hogy a nickem helyett a vállalati kóddal akartam bejelntkezni.
-
BlacKSouL
addikt
Ki az aki 1 perc alatt nem veszi fel a telefont?

mod:
sza...nyusz.. csacsi: Mire gondolsz? Tegnap reggeltől du. 6-ig melóztam, már tele volt a tökéletesen a fejem, annyire fel voltam húzva, hogy nem is nyúltam otthon géphez, kíméltem az épségét. 111 hívás betette a kaput.
Nálunk nem esett
Ja, ma meg kímélő üzemmódban vagyok, 35 hívás, és a gépen is csak módjával pötyögök. Mondjuk levelezést kellett bonyolítanom meg céges ügyfelek számláit, úgyhogy most jutottam el oda, hogy tegnap délutántól az eddigi szófosást lecsekkoljam.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
egy empéhármat szeretnék 100kbyte alá nyomni (telóra lesz csengőhangnak), de 32kbps-el 250 kbyte lett, milyen progival lehet még jobban butítani?
jobban nem vágnám meg (1perces) ha nem muszáj -
PazsitZ
addikt
Mikulás engem még egy ilyen [link] kép után se hülyézett le
.
Bár..., várjuk csak még úgy... 5 postot
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
**Létező nevek**
Beviz Elek
Mikorka Kálmán
Pisi László
Zsiros B. Ödön
Kandisz Nóra
Lakatos Marlonbrandó
Somogyi Punci Mihály
Piros Arany
Skoda Mercédesz
Kolompár Pamela
Kasza Blanka
Farkas Piroska
Szopják Jánosné
Mezeiné Nyúl Mária
Popp Simon
Gyökér Irén
Csaby Csaba
Kapp Bea
Pribékné Mosolygós Éva
Bármi Áron
Simon Mihálka Vangelisz
Dr. Puki Gyuláné
Pics Alajos
Romolhatatlan Rozália
Bugyiné Kurják Krisztina
Szopós Sándor
Galambos Tarzan
Sutyinszki Pál
Ondóné Emperger Mária
Dr. Buta Ferenc, tanár
Szaladósné, Futó Gabriella
Halál Péter
Havasi Gyopár
Cserepes Virág
Öntöző K. Anna
Végh Béla
Nyári Napsugár
Dr. Kontár (a baleseti sebészeten egy doki)
Répás Béla ( Bp-en a Nyuszi sétányon lakik, Répa Róberttel)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
nekem kb. 3 pályán nem sikerült végigmenni. majd ha lesz egy szabad, winre is alkalmas gépem, akkor mondom, hogy melyket, és elárudok a megoldást. de azt tudom, hogy a legvégéről volt 3.
ja, és csak race ér, az ilyen apróságok lepattannak rólam
whaskes meg nem szereti a mézespáleszt. -
PazsitZ
addikt
Nekem ilyen van

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/pic/kari%2008.jpg)
-
QuarK
senior tag
rajottem, hogy a fornettis zacsik azert csorognek ilyen k*rvamod, hogy mindenki odakapja a fejet, es akkor meglassak milyen finomsagot eszel, es ok is vegyenek!
uzletpolitika
Telapo:
![[kép] [kép]](http://www.comicsreporter.com/images/uploads/mangaclaus_thumb.jpg)
azert gondolom majdelmulik
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
-
ladybug
őstag
A Média markt árai az egész országban mindegyik boltra érvényesek?
-
ngabor2
nagyúr
szedjünk össze elferdített télapó-verseket! olyanra gondolok, mint pl. a prosecturától a köv. szösszenet:
télapó ittas
dagadt a mája
fél a cipője
bűzlik a szája
rák, rák, végbélrák,
rajta piros anorák!
két szarvas húzta
felborította
jól megtaposta
le is hugyozta
haj-haj-halihó,
be is szart a télapó...
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?

, néha van, mikor nincs türelmem kisilabizálni.
![[kép] [kép]](http://www.sebastian.it/player2player/images/articles/scr02.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.gamevortex.com/gamevortex/ss_screamer4x43.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/2000_11/1129screamer1.jpg)

)? Mondom nem. Erre: akkor írd. És lediktált pár adatot, meg művet. Meg súgott is felelés közben. Szóval megvan. Ez volt az utolsó, hogy szovák irodalommal foglalkozok.

![[kép] [kép]](http://img407.imageshack.us/img407/618/jollysantaat4.gif)
![[kép] [kép]](http://img135.imageshack.us/img135/3510/donkey8pw.jpg)
Nézzétek már ezt a boldog télapót. ![[kép] [kép]](http://img168.imageshack.us/img168/9417/picture5kp5.gif)