Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Leírok egy sort, három lesz belőle.
Aztán megin' átírom, meg megin' átírom, meg megin' átírom....öööö...mi?? Ki bazmeg? Én?
Ennek semmi értelme. -
brownus
veterán
az lehetett mert nem volt türelmem megpucolni, és megpároltam lesz ami lesz alapon, és jó lett. semmi szálka

a zöldséges standon volt fehér, meg zöld én a zöldet hoztam el. szerencsémre. lassan kész, az illata meg isteni.
a sör meg jéghideg, imádom
legyen sörös-tejszínes-spárgás csirke? a sör jó mindenhez, nem? 
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
na rendelten egy pizzat is hogy teljes legyen az összkép
, de látom nem sok aki'v user van
-
Whaskes
senior tag
itt ülök a kocsmában, netezek egy korsó sör társaságában, kell ennél több? ja igen! kinyitom a jégkrémeshűtőt, kicsit meleg van....

-
brownus
veterán
halljon ki a lova annak aki kitalálta ezeket a #&@ spárgás kajákat, ugye le kell szedni a héját de nem lehet. ennyire nyers lenne?? ha meg így natur beb@aszom a vízbe párolni akkor szálkás marad. akkor meg zsu szed széd. lehet majd köpködni...
nem baj, mire megjön én addigra már pityókás leszek, azt meg szereti, mert akkor olyan huncutul cuki vagyok. bontok egy sört. -
VladimirR
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
nem lehet, mert vannak, akik meg nem ismerik a remekmuvet, amibol ideztem
mint ahogyan te sem ismered azt
azonnal potold => Bovebben: [link]
- eltunt ket uveg tej a hutombol, amit ma kene odaadnom a tejmaffianak. jo lenne, hogyha megmondanatok, hogy hova tunt, kulonben kitaposom a rohadt kis egerbeleteket bazmeg, aztan mehettek lopni franciaorszagba ti kis ciganyok. [censored] anyad hatan!
- vihihihihiiii....
- szopjatok le. bazmeg. bebetonozzak a fejemet. de ezt nem fogom hagyni, ti kis [censored]
- parazol a magadfajtatol? gyenge vagy, mint az algopirin. egy ilyen tesztazabalo olasz digot meg grabowski is hazavag felkezzel baszki.
- eeee. don gatto ratokparkol az uthengerrel, aztan kinyomja a szemeteket, mint a pattanast, [censored] a kibelezett gyomrotokba, megfagyaszt, aztan kitesz egy [censored] kertitorpenek.
- na persze mesemondo. khm, khm, khm. papolas helyett inkabb ugorj ki a kertbe es csiszolj meg egy bananfat.
[...]
tiv: jaja, igyal meg egy poharral es fogd ra a(z identitaszavaros) nyuszira -
VladimirR
nagyúr
kozben szerkesztettem, s beleirtam ezt a kitetelt is (te a multkor jogos modban beszoltal, vagy hizelegtel?)
nyuszi:
hogy mersz ilyet egyaltalan kerdezni?
megkereslek, eltorom az osszes vegtagodat, kitepem a szivedet, kocsi utan kotlek kinyomom a rohadt kis egerszemedet, belesz*rok a kibelezett gyomrodba es kiteszlek egy kertitorpere
hisz tudod, igy jar, aki beszol gy allatvedonek -
ladybug
őstag
Szilváslepényt sütöttem. Kicsit nagy adag lett. Ki kér belőle?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Qorthral
üzenetére
na varj, akkor fogalmazok egyertelmubben, hogy ebbe mar ne tudj belekotni, ilyen ''ez a cuna vladimijj mindenbe beleszol'' szoveggel
csalo tetu banda vagytok, akik ilyen debil faszsagban akartok kitunni (marmint a csalas es ez az idiota jatek), mitobb, mindezek tetejebe meg buszkek is vagytok magatokra
mikor emg ravilagitanak, hogy amit csinaltok csalas, jon a masik ovodas szoveg, miszerint ''de ovoneniii....a ku hong-ek is ezt csinaljak''
igy jobb?
[Szerkesztve] -
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
most már nekem is

-
t1
veterán
megy nektek az msn?
-
Qorthral
őstag
Lelkes PH!-sok jelentkezését várjuk, klikkeljetek Magyarországért!
Csak egy progit kell a háttérben futtatni, és nem eszik sokat.
Honlap: http://hunclicker.extra.hu/
Fórum: http://why.hu/hunclicker/forum/
Itt megtaláljátok a progit is.
Végre valamiben jók vagyunk, jelenleg a 2. helyen állunk a ''vb''-n
Köszi mindenkinek, aki segít, szerintem szórakoztató és jópofa dolog
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem kellene annyit áskálódni.
Troli: Erre te büszke vagy? Egyébként, mindig is gyanús voltál. -
BlacKSouL
addikt
Megjött, kielemzem.
Ha egy weblapot feltörnek, de az egyetle módosítás hogy berakják az automatikus hivatkozást egy ilyen oldalhoz, és odalép a böngésző, akkor már szedi is lefelé a retket. A folyamatot nem állítja meg semmi, legfeljebb a gépre jutó/jutott és adatbázisban szereplő kártevőket ismergetik fel a progik. -
troland26
őstag
Mivan kockák senki nem mer kimenni a napra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ügyes. Miért, te nem tudsz?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gyanitom, úgy, h nem használ outpost firewall-t
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
még tegnap screenshot, bocs a fájlnévért
[link] ezt a piros felületet lehet húzogatni a bal szélénél fogva, de ha rákattintok, akkor kidobja a kamu weboldalt.
amúgy egy kis piros háromszög szokott villogni az óránál, és néha random elindul az ie és a antispysolutions.com oldalra dob.
a hijackthist csökkentett módban futtassam?
mod: a cikkedet természetesen olvastam, már a múltkor, amikor a spywarelocked-del volt a gáz. de azt a smitfraud simán leszedte.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Dobsz róla képeket? mármint hogy bediagnosztizáljuk hogy néz ki az eset. A leírásod alapján Kb olyan lehet, mint az elmúlt másfél évben már sokaknak, többek közt nekem is anno. Az eltávolítás a kártevő pontos ismeretében ajánlható. HijackThis-t ha lefuttatod, és átdobod mailben a riportot, megnézem kiszedhető-e egyszerűen.
Ezt nemtom olvastad-é: [link]
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja, de nem segít semmi, rohadna meg.. ahhoz meg nincs most lelkierőm, hogy szépen módszeresen kipucoljam a registryből.
-
walaki mondana valami hatásos megoldást hogyan pusztíthatnám le ezt a malware alertet
se a smitfraudFix, se a prevx1 nem szedte le 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
0? az nekem alapbol 10-en volt (az ugy jo is)
az ie egyebkent alapbol azt hiszem 2 kapcsolattal dolgozik, annal mindenkepp erdemesebb magasabb erteket megadni
ezen kivul en csak az adblock reszhez, illetve a mouse gestures-hez nyultam (elobbibe betettem par uj szabalyt, utobbit kikapcsoltam, mert szertintem hulyeseg) -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah, meglehetosen (bar az jobb volt, mikor nulla felkeszulessel letekertunk bogacsra meg vissza a haverokkal - durvan 125 km a bukkon at) - de ha mar itt van, s nem az alfoldon, tekerjen egy jot
sabassegre mas otletem nincs, en nem tapasztaltam hasonlot (bar nem mertem, de erzesre nincs kulonbseg - foleg, miota ie7pro-t hasznalok, s a sok reklam, meg statisztikai ize betoltese sem lassitja az oldalakat) -
ngabor2
nagyúr
megyek tótországba kirándulni.
-
PazsitZ
addikt
Holnap, azaz ma megyek kazincbarcikára, rokonokhoz. Párszor már buliztam ott szeretem-bírom a helyet

Ha valaki tud valami jó programot ott a hétvégén, nyugodtan osssza meg velem.
Köszi, üdv PazsitZ!
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
hö, lehet 1 kerdesem?
ki rakta be 1 2 3 4 -be az enyimet?

ha szabad tudnom. csak hogy kit kell lesz....
-
Winner_hun
félisten
válasz
norbiphu
üzenetére
Ez kicsit könnyebb verzió, mert bejelöli, hogy mi a rossz. Viszont ha kész vagyok egy pályával, akkor nem teszi ki, hogy mennyi idő alatt, meg hogy kész lettem, ez meg negatívum. Valamit valamiért.
Az 500-as móka meg be se jön, asszongya lassú hozzá a java szkriptem.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ma egy kassara tarto vonattal jottem haza, s a szlovak szerelveny leven tele volt szlovak reklamokkal, amikbol egy arva szot nem ertettem
volt egy, ami feltunt, s erdekelne, hogy mit hirdethet, mert nekem semmi olyasmi nem jutott eszembe, amit igy el lehetne adni
egy kezfogas latszik rajta, pontosabban a ket kez, csuklotol lefele, s a jobb oldalt levo kez huvelykujja, mely felenk kozelebb esik, egy arany szinu kigyofejbe megy at (a kep tobbi resze szurkearnyalatos)
ismeros talan? tudod esetleg, hogy mi a fenet akarnak ezzel eladni? csak mert nekem elsore a ketszinuseg ugrott be rola
masodikra is
jobb azota sem -
norbiphu
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
kivettem, mert nem találom... de ha várod akkor keresem
.
meg lehetett adni benne, hogy melyik szintre ugorjál 500at beírtam elég vicces volt, csak feketéseget láttam meg kék pontokat körbe
mod:
hehe, megtaláltam, de közben rájöttem, hogy elég volna googlebe betolni, hogy planarity
[link]
parancsolj (500at azért óvatosan adjál meg, lehet beáll tőle a flash néhány másodpercig
)
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ááááá gráfok síkbarajzolása

[Szerkesztve]
Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

se a smitfraudFix, se a prevx1 nem szedte le