Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Egyszerűen jól érzem magamat, és nem tudom, mitől.

A jókedv is olyan, mint a rossz, ok nélkül lepi meg az embert.
Mindegy, a lényeg, hogy jelenleg élvezem a pici életemet. -
Algieba
őstag
Magam is tartok attól, hogy ráállok, majd aztán jönnek a keményebb cuccok.

Bedarál a modern élelmiszeripar...
Még szerencse, hogy itt van a kertem, és júniustól eredeti gyümölcsöket ehetek. Megkönnyebbülés lesz a porok után igazi cseresznyét és epret falatozni. Úgy eszem a cseresznyekompótot, mint a kacsa a nokedlit.
Hm, látott valaki is kacsát nokedlit enni???
-
Algieba
őstag
Régebben a 100% gyümölcslevekre esküdtem, de most megízlelve az italporokat, elgondolkodtam. Tényleg, ebben a papírzsepis dologban is lehet valami igazság.

Két napja a málnásat próbáltam ki. Hugim bontotta fel és öntötte a kancsóba. Száraz állapotban szaglásztuk meg, és majdnem egyszerre mondtuk ki, ''Ennek friss málna illata van.''
Aztán vízzel felöntve, bámultam a lötyit.
A fene a vegyészekbe. Ezek aztán nem kispályás alakok.
-
Algieba
őstag
Valaki járatos az élelmiszeriparban?
Az aromák érdekelnének. Hogy a csudába képes ennyire élethű aromákat előállítani?
Vettem egy italport, persze kételkedve, hogy majd valami durva ''műanyag-íze'' lesz, de felöntve vízzel és megkóstolva, döbbenten bámultam a lötyit. ''Ennek gyümölcs íze van.''
Aktív témák
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest