- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
4200 - 4101
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
troland26
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
alitak
senior tag
Tessék példát venni rólam: nem iszom alkoholt.
-
Whaskes
senior tag
-
csapos2
addikt
-
Whaskes
senior tag
csodás!
ma egy korty alkoholt sem ittam 
-
alitak
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
alitak
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
alitak
senior tag
Nekem megteccet. Sok hülyeséget kell csinálni érte, vagy azért kickban?

-
Janoska26
addikt
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
alitak
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
alitak
senior tag
Ez tényleg kész.
A végét néztem csak.
mod:
EQMontoya: matekom csütörtökön van, így az szerda délutánra marad. Haver ma belekeveredett az egyenes paraméteres egyenletébe. Szegény. De ígyis kettest kapott. Az jó.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Janoska26
addikt
-
AMD Power
titán
-
csapos2
addikt
-
alitak
senior tag
-
QuarK
senior tag
-
Thrawn
félisten
Mi van mindenki meghülyült?
mod: na vazze erre meg lehülyéznek hárman
pedig én mosógép vagyok 
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
Persze, az ilyesmi mindig jól jön. Gondolom naponta többszáz képet el kellett lőnöd a munkádból kifolyólag (640x480-ban, hogy beleférjenek a 88MB-ba a zenék mellé), és naponta többször is meghallgattad azt az egy, de max két albumnyi zenét, ami ráfért 96kbps-ben kódolva - persze utóbbi mindegy, mert úgyis a füles miatt szólt szarul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmi rossznak nem vagyok elrontója, de vicces az ilyesmi érvrendszer. Persze ugyanezt egy PDA már nyilván valóban tudja, de az mondjuk nem két fillérrel drágább, és megintcsak nem játék. Nopersze mindenkinek megvan a maga perverziója, hogy mire költ, én is ismerek hülyegyerekeket, akik egy felsőkategóriás notebook árát biciklire költik, aztán panaszkodnak hogy hogy elfáradtak a tekerésben.

Na, lássuk, hogy egy kis flémmel mennyire sikerül feldboni az OT-t.
)
pÉn banolnám a mikulást a helyedben, bármilyen hülye ötletnek is tűnik

-
AMD Power
titán
Ez a Győzike show már egyre viccesebb!

-
tbs
addikt
-
alitak
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
troland26
őstag
HG-t lehet banolni?

-
Racecam
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Racecam
nagyúr
Egyébként kár, hoyg ezt a 'villogást' nem vállalják fel azok, akik drága divatmobilt vesznek, hiszen ez az elsődleges funkciója. Nincs ebben semmi rossz, kérdezzétek csak meg Racecamet.
pHülye.
-
Racecam
nagyúr
Persze, az ilyesmi mindig jól jön. Gondolom naponta többszáz képet el kellett lőnöd a munkádból kifolyólag (640x480-ban, hogy beleférjenek a 88MB-ba a zenék mellé), és naponta többször is meghallgattad azt az egy, de max két albumnyi zenét, ami ráfért 96kbps-ben kódolva - persze utóbbi mindegy, mert úgyis a füles miatt szólt szarul.
Semmi rossznak nem vagyok elrontója, de vicces az ilyesmi érvrendszer. Persze ugyanezt egy PDA már nyilván valóban tudja, de az mondjuk nem két fillérrel drágább, és megintcsak nem játék. Nopersze mindenkinek megvan a maga perverziója, hogy mire költ, én is ismerek hülyegyerekeket, akik egy felsőkategóriás notebook árát biciklire költik, aztán panaszkodnak hogy hogy elfáradtak a tekerésben.

Na, lássuk, hogy egy kis flémmel mennyire sikerül feldboni az OT-t.
)
pHülye!
-
EQMontoya
veterán
akkor nem jól fejeztem ki magam. 14 üveggel még van, ebből 6 be is van hűtve. csak a mai adag romlott el. kell máskorra is. jövő hét végéig kitart.
miért van az az érzésem, hogy ki akarod utálni jánoskát? egy napra egy 26-ost elég tempbannolni
vagy csak nyuszi vagy egy az egyben közöni? 
ahelyett, hogy megvennéd a robogómat... mert az nekem jó.El nem tudod képzelni, milyen szar érzés volt elmenni ma a sörfőzde előtt úgy, hogy a legkisebb nálam lévő cimlet 10k volt, és kocsival voltam, szal még nem is ihattam.
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
akkor nem jól fejeztem ki magam. 14 üveggel még van, ebből 6 be is van hűtve. csak a mai adag romlott el. kell máskorra is. jövő hét végéig kitart.
miért van az az érzésem, hogy ki akarod utálni jánoskát? egy napra egy 26-ost elég tempbannolni
ahelyett, hogy megvennéd a robogómat... mert az nekem jó.Tedd ki!
Na most jobb? -
ngabor2
nagyúr
ahelyett, hogy megvennéd a robogómat... mert az nekem jó. -
troland26
őstag
Attól, hogy Katica két gép előtt ül egyszerre, még nekem is maradt egy.
phát akkor ezt buktam....

akkor lapulok tovább
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
parandroid
félisten
-
alitak
senior tag
-
troland26
őstag
nah most lehet garázdálkodni gép/trón fosztás van a Tolnai családnál

-
ladybug
őstag
-
Thrawn
félisten
-
ladybug
őstag
-
csapos2
addikt
-
alitak
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
elfogyott a mai napra rendelt söradagom.
-
csapos2
addikt
-
alitak
senior tag
Hűha, peterkeT tényleg nem viccel

Jobb lesz vigyázni
-
troland26
őstag
-
csapos2
addikt
nem furdalja. örül neki. és most egyéb gonoszságokon töri bolygónyi agyát
feri bátya, te meg mikor jössz/küldessz valakit a szilikongumi lapért? már több, mint fél éve itt porosodik, már az utánpótlás is bejött. mivel mostanában úgyse futunk össze talin, valahogy intézzük el, mert a moddoláshoz sose árt. bár nem tudom, mostanában min ügyködsz...Szerintem tábor lesz abból.

peterkeT: Bezzeg a SárgaMaci még a MOD-okat is megaprította.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Troli #4141: Tettél te azért, éppen eleget, az a kép elég bicskanyitogató volt.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
csapos2
addikt
feri bátya, te meg mikor jössz/küldessz valakit a szilikongumi lapért? már több, mint fél éve itt porosodik, már az utánpótlás is bejött. mivel mostanában úgyse futunk össze talin, valahogy intézzük el, mert a moddoláshoz sose árt. bár nem tudom, mostanában min ügyködsz...Jancsikát úgy sem meri kitenni.
-
ngabor2
nagyúr
feri bátya, te meg mikor jössz/küldessz valakit a szilikongumi lapért? már több, mint fél éve itt porosodik, már az utánpótlás is bejött. mivel mostanában úgyse futunk össze talin, valahogy intézzük el, mert a moddoláshoz sose árt. bár nem tudom, mostanában min ügyködsz... -
troland26
őstag
Bammeg azt tényleg banolt ... nem hiszem el
pedig a legjobb poénjaimat még nem is lőttem el .
PeterkeT: most a te hibádból el kellett szívnom 2 szál cigit ez a te lelkeden szárad mert nem tudtam fél óráig a fórum aktív/hasznos tagja lenni remélem furdal a lelkiismeret -
csapos2
addikt
-
parandroid
félisten
-
Janoska26
addikt
-
parandroid
félisten
-
alitak
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Amikor megláttam azt a képet (don't hassel the hoff!), elöntött az adrenailn, és azóta átmentem agresszívba.
phoff bácsi éneklős videójáért mi jár?
-
parandroid
félisten
-
alitak
senior tag
Miapicsa, beszart a cwi szerver? Vagy csak restart?
-
bandus
veterán
Nab.zmeg, eddig türelmes voltam, de ez már nekem is sok volt.

Gyere vissza fél óra múlva. Van még valakinek hülye kérdése?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
írni inkább nem írok semmit erre 
fekete pákó - bogyo, bogyo
ajánlom mindenkinek, sírvaröhögős
-
Lord Zero
addikt

Gyere vissza fél óra múlva. Van még valakinek hülye kérdése?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pnabazmeg, loál
kérdés: jó az anyag, mi? -
csapos2
addikt
Szent ég, peterkeT megette a Micimackót.
-
Thrawn
félisten

pNekem volt, meg is lett az eredménye

Fél óra elment a PH!-s életemből -
tiv83us
veterán
-
alitak
senior tag
Jertek inkább táborba. Szerintem jobb buli lesz. Vagy mindkettőbe. Az a tuti

mod:
peterkeT: ne bátsd őt, nekem is travolta jutott eszebe
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
parandroid
félisten
-
PazsitZ
addikt
Most olvasom ezt a kecskeméti PH bulit. Lehet el kéne menni. Mondjuk 120km, de úgyse voltam még PH-s bulin

-
troland26
őstag
kérdés ........Mi volt Volta keresztneve?
csapos2: te lennél Robi?vagy nagyon hülye vagyok?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
Egyszer haverral unatkoztunk órán, aztán rajzoltunk krétával földre egy alakot, csavarhúzót pirosra festettünk, felcímkéztük. Ilyeneket szoktam fotózni. Telón még jól is mutatnak azok a képek, bár gépen nézve már homályosnak tűnik.
troland26: én ~7k-t adtam a SE610i-m ért
Többet nem is vagyok hajlandó telóra kiadni.70 FT ezért a csodálatos x-510-es Samuért?

-
troland26
őstag
-
alitak
senior tag
ja. nekem pl. van tavalyról 2 képem, ami telefonnal készült, debreceni mod-társamról. ki akarta próbálni, hogy mennyit bír bicajozni. én egy kicsit edzettebb voltam, de ő is kitartott. van egy a nyíracsád táblánál, valami 65km után, meg egy a nagytemplom előtt 91.6km után. nem kicsit volt fáradt
de megcsinálta. utána pár napig nem bírtmozogni. én is megéreztem azt a kis túrát, de én 1-2 nap után regenerálódtam.
hehe, művész úr msn-képe: unatkozok. unatkozz te is!
Egyszer haverral unatkoztunk órán, aztán rajzoltunk krétával földre egy alakot, csavarhúzót pirosra festettünk, felcímkéztük. Ilyeneket szoktam fotózni. Telón még jól is mutatnak azok a képek, bár gépen nézve már homályosnak tűnik.
troland26: én ~7k-t adtam a SE610i-m ért
Többet nem is vagyok hajlandó telóra kiadni. -
ngabor2
nagyúr
én se adtam, csak 10k-t, meg 6.5k-t. igaz, azt egy éven át...
nyuszi: r=1 user-vért. vagy melyik robi? a jointrobi? az valszeg sört. vagy jägert, meg evett utána egy kis rántottát
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Mit evett/ivott vajon a Robi?

-
troland26
őstag
Egyébként kár, hoyg ezt a 'villogást' nem vállalják fel azok, akik drága divatmobilt vesznek, hiszen ez az elsődleges funkciója. Nincs ebben semmi rossz, kérdezzétek csak meg Racecamet.
pén simán felvállalnám csak sajna ......
egyébként meg 50k- nál többet nem adnék ki semmilyen telóért sem -
ngabor2
nagyúr
nyitvatartási táblákat meg árjegyzékeket fényképeztem vele, hogy ne kelljen felírni.
Másra is lehet használni mobilos fényképezőt? Nekem pl. órarend van lefényképezve
Amúgy néha baromkodni lehet vele, de nem lesz plakátra való kép sosem.
mod:
ngabor2: holnap 11.10kor húzok tétel szlovákból. Addig kéne megtanulnom 30 irodalmi témát, ami 10es betűméretben, csak író+mű, 10 A4-es oldal. Már látom, hogy mennyit fogom tanulni. Konverzáció remélem kiment majd.
[Szerkesztve]ja. nekem pl. van tavalyról 2 képem, ami telefonnal készült, debreceni mod-társamról. ki akarta próbálni, hogy mennyit bír bicajozni. én egy kicsit edzettebb voltam, de ő is kitartott. van egy a nyíracsád táblánál, valami 65km után, meg egy a nagytemplom előtt 91.6km után. nem kicsit volt fáradt
de megcsinálta. utána pár napig nem bírtmozogni. én is megéreztem azt a kis túrát, de én 1-2 nap után regenerálódtam.
hehe, művész úr msn-képe: unatkozok. unatkozz te is!
-
parandroid
félisten
nyitvatartási táblákat meg árjegyzékeket fényképeztem vele, hogy ne kelljen felírni.
Másra is lehet használni mobilos fényképezőt? Nekem pl. órarend van lefényképezve
mod:
ngabor2: holnap 11.10kor húzok tétel szlovákból. Addig kéne megtanulnom 30 irodalmi témát, ami 10es betűméretben, csak író+mű, 10 A4-es oldal. Már látom, hogy mennyit fogom tanulni. Konverzáció remélem kiment majd.
[Szerkesztve]Egyébként kár, hoyg ezt a 'villogást' nem vállalják fel azok, akik drága divatmobilt vesznek, hiszen ez az elsődleges funkciója. Nincs ebben semmi rossz, kérdezzétek csak meg Racecamet.
p -
alitak
senior tag
Oké, a zene az legyen, elfogadom, bár szánalmasan kevés a 88MB, főleg hogy egy 1-2GB-os mp3 lejátszó 10-20e Ft. A fényképező minőségét meg soha nem fogjátok nekem beadni, amíg a CCD és az optika olyan amilyen... Ráadásul eddig talán 12-szer használtam a telefonom fényképezőjét, pedig ez is egymegapixeles hiperszuperizé, akkor is nyitvatartási táblákat meg árjegyzékeket fényképeztem vele, hogy ne kelljen felírni.
pnyitvatartási táblákat meg árjegyzékeket fényképeztem vele, hogy ne kelljen felírni.
mod:
[Szerkesztve] -
.:Kristian:.
addikt
Nyugi, fog az menni, havernak ma volt vizsgája és ő tényleg nem tudott semmit, legalábbis azt mondta (amúgyse valami tanulós gyerek) tegnapi napja is azzal telt, hogy bulizni volt.
Ma meg vizsga... állítólag jól ment neki. Hátha szerencséd lesz, nekem majd csak 3 év múlva lesznek ilyen gondjaim
Aktív témák
-
4200 - 4101
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Prémium Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X /ROG 6900XT LC /32GB DDR4 /512SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ma egy korty alkoholt sem ittam 

Ma sem.

)

Tény, hogy nem tanultam sokat a múlt héten, de b szinten csak elég a tudásom egy hármasra szlovákból. Remélem a tanár nem lesz olyan köcsög, mint az elmúlt 8 évben.