Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na, el is jutottam idáig, de már nincs energiám semmi értelmeset beírni. Elmegy a nap úgy, mint a sicc. Hazaérek, ebédelek 5 körül, leugrom sétálni meg csokit venni, hazajövök, betolom a csokit, ledőlök egy félórára, aztán gép elé ülök, közben megy a tuner a háttérben, elolvasgatom a haveri levelezést, ilyesmit, aztán lassan a PH-ra érek, majd az órára pillantok és éjfél.. Time warp van itten kéremszépen? vagy mi a jóég? Ki nyomkodja az F9-F12-t amitől felpörög a délután? És mennnnyenmá az illető a p....

És majd elalszom, pedig nem fizikai munkát teszek-veszek. Bár a hangszálaim mennek vagy 10 km-t naponta
Hűűű, hát lenne most nekem egy asszonyra még energiám? Áh, ..
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hűűű, hát lenne most nekem egy asszonyra még energiám? Áh, ..