Hirdetés

Aktív témák

• Viktor0610
    MODERÁTOR

Elég szomorú, hogy ilyen ''emberek'' (vagy nem is tudom minek nevezzem az ilyet), szabadon mászkálnak az utcán. :( Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.
    Én is keveredtem már olyan helyzetbe, hogy beígért egy pár srác egy-két fülest. Sőt az egyiknek már ökölben volt a keze. De nem ijedtem meg, hanem elküldtem őket melegebb éghajlatra. Így jobbnak látták, ha békén hagynak, és odébbálltak. Persze a feszkót nem én kezdtem.

Boxiné:
    Igazából nem tudom, mi lett volna, ha még menet közben köt belém. Tehát hosszabb ideje lett volna velem ''foglalkoznia''.
    Az biztos, h. az ilyen helyzeteket szeretem szóban elintézni, igaz, nem förmedtem rá, ez tény. Szerintem ellöktem volna magamtól és/vagy visszaütöttem/-rúgtam volna. Viszont, mivel volt lehetőségem lelépni, így tettem.

ToBeY:
    Nem hiszem... :( Én egyszer nyertem egy rekesszel a Juventus rádió egyik játékán... ;] Finom volt!!! :))

Aktív témák