Hirdetés

Aktív témák

• Loretto

veterán

válasz BlacKSouL #2938 üzenetére

Én nem vagyok zöld. Ez kérem élénk fekete. :)

Hogy ma hogy jártam (igen szemelvény az életemből): kardigán és kabát volt rajtam. A 16 fokban a fűtött buszon bizony mondom nektek, bőség zavarát képezte a hideg ellen. Így hát a polgár - aki még mindig én lennék - a kabát után a kardigán zippzárát is lehúzta hogy a hőháztartás ne vegye el figyelmét környezetéről. Folytatom Mert a környezetében fura dolog törpént: egy 40+ max 150cm magas néni a buszvégéből ez eleje felé rohant - közben megtaposta ama testrészem aminek másik felével a járás fájdalmas műveletét végzem - ahol is átkarolt egy korabeli ''bácsit''. No mondom miből lesz a cserebogár... :D (Nem tűntek ismerősnek, ezzel ki kell egészítenem)
    Majd a hölgy ledobta magát az ülésre, mellette egy huszonegynehány éves csajszi ült, és érzékelte receptoraival az őt körülvevő dolgokat. A bácsi a nénire nézett, majd az emígyen szólt: gyere ülj alám, én majd öledbe ülök. Nos itt megvilágosodtam, hogy azért a nem fiatal(nak tűnő) ember is fiatal :D

Folytatás Közeledek az nekem megfelelő megállóhoz, mondom a kardit azért felhúzom. Leszálltam, majd tapasztalom hogy a kabát zippzárát nem találm mindkét oldalon. És igen sikerült összekötnöm a kabátot a kardival :D Így még nem jártam.

Aktív témák