Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
tibby87
üzenetére
Senkinek sem esne jól a feje fölé az említett ''radioaktív szmog''.
De elég fura dolog egyenlőségjelet tenni az életveszély és az atomerőmű közé.
Kétségtelen, hogy ha elpukan egy, akkor sokaknak annyi, de cserébe elég ritkán fordul elő. És az, hogy előfordul-e ilyesmi, az nem az ''atomenergián'' hanem az embereken múlik. Aki nem bízik az atomenergiában, az valójában az emberekben, sőt, az emberiségben nem bízik.
Mond csak, ha te atomerőműben dolgoznál, megtennél-e mindent a biztonságos működésért? -
Vérboci
addikt
válasz
tibby87
üzenetére
Vizierőművet? JÉZUSOM!

És mi lesz a környzettel? Ökológiai katasztrófa lenne. Már gyűjtöm is a csapatot a tiltakozáshoz. A halacskákkal, a madarakkal, a vidrákkal mi lesz?. Ahogy a kis vidragyerekek porrá zúzódnak az erőmű turbináinak szűrőjén... Ezt nem kívánhatod.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért a szombatra tervezett csernobili pikniket én egy kicsit elhalasztanám. Mondjuk 1000 évre

Vlad: Na igen... Mindig azt a lovat ütik, amelyik a szekeret húzza. A símaszkos fatolvajoknak mutogathatnák a tablicskukat
Mifelénk is volt vízszennyezés. A horgászok észlelték itt az iparcsatornán, hogy az ipartelepnél lévő kifolyóból pros vlami ömlik a vízbe.
Átvizsgálták az összes olyan céget, ahol dolgoznak veszélyesebb anyagokkal, de nem találtak semmit. Aztán később kiderült, hogy egy (azóta csődbe ment) szörp gyártó cég szabadult meg így a selejtes málnaszörptől.
Mondjuk nem tudom hogyan lehet a szörp selejtes
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A zengői hiszti vegytiszta politika volt. Az egyik összeszedte a rokonságot hogy ilyetén módon tüntessen a másik ellen.
Most kellene okosan dózerbe vágnia magát az illetékeseknek, aztán mire a motorzajra felriad a város aggódó lakossága, már tarvágás volna a csúcson. Most úgysincs ott senki
Tudomásul kell venni, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. (lásd még a szegényember meg a szamár c. sztori)
Győrben a Fehérvári út mentén lakó párszáz ember sírt évek óta, hogy elkerülő kell, mert nagy a forgalom. Nagy dugók is voltak, meg már az út is szar volt.
Most, hogy elkészült az ''elkerülő'', sír 50 ember, hogy az ő utcájukban most naponta tízzel több teherautó megy át. Most akkor melyik ujjamat harapjam meg. (persze ez is politika, hiszen jönnek a helyhatósági választások és az egyik jelölt már fel is karolta az ügyet.)
Tipikus hozzáállás, hogy persze kell a négyes metró, meg a híd, meg a körgyűrű, meg a vidámpark és a koncertek, csak ne az én házam alatt-melett-felett.
Sosem felejtem el, hogy régen (kb 15 éve) a nyári napközi az iskola négy fala közé szorult, mert a suli melletti (50m) jó nagy játszótér körül lakók panaszkodtak a gyerekzsivajra délutánonként. Játszótér bazmeg!
Sajnos akkoriban még pici voltam, hogy a helyzetet a kívánatos módon kezeljem. (Értsd: banda szervezése és bézbólütőkkel felszerelkezve a panaszkodó lakókkal való asszertív elbeszélgetés)
[Szerkesztve] -
-
Vérboci
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jajj de szeretem a tájanként más-más elnevezéseket ütköztetni.
Én még sosem hallottam azt hogy sergő...
Itten Győrben egyszerűen láncos-nak hívjuk. A lovacskásat, kisautósat meg ringlispilnek.
De a kedvencem az, hogy gyakorlatilag GYMS megyén kívül sehol nem tudják (legalábbis nem nagyon) hogy mit eszek, ha specit eszek. -
Vérboci
addikt
Simán megvenném...
Pont ez a baj, hogy ahogy távolodik az ember a várostól és a munkalehetőségtől, úgy olcsul a ház.
Én kikltöznék házba (persze ha volna pénzem) Győr mellé valahova, de ugye akkor a bejárásra is kell költeni, kocsi nincs. Ha volna kocsi, akkor is kettő kéne, mert a Kedvesem ugye vendéglátós, azok meg későig vannak.
Szar az élet... tényleg nem olyan jó ez a péntek...
Azért várom már, hogy megkapjam a részem az örökségből, ha megszakadok is, belevágok egy lakásvásárlásba. 10 millát kell felvennem
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Basszus... tényleg... ...jókor mondod. Ha előbb tör rám a felismerés, nem veszek új tévét

ToBeY: El biztosan nem vettem volna semmit, de rendőrt hívtam volna. Az hogy a város szélén ledőlt gyárfalakra fújnak nem érdekel, de frissen festett házakra, buszokra stb, az már vérlázító.
Aki ezt egy kicsit is komolyan gondolja, az nem fekete sprével/filccel ír krikszkrakszokat remegő kézzel a házfalakra.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az én zsebemben is kinyílik a bicska a firkálóktól.
Korábban már meséltem, hogy Győrben két aluljárót is kifesthettek a graffitisek. Lettek is szép rajzok és jól nézett ki az aluljáró. Aztán jöttek a kis surmók és azokat is összefirkálták. Ezek még egymás munkáját se tisztelik.
Kábé fél éve jöttem hazafelé a kedvesemmel, mikor ő észrevette, hogy előttünk 2 suhanc a vadiúj lépcsőház ajtókra ''önmegvalósít''. De akkor éppen abbahagyták, tettenérni nem tudtam. Aztán elhaladtunk mellettük, de figyelgettem visszafelé. Ahogy sejtettem...
A következő ajtónál megáltak firkálni.
Visszaléptem, majd ráförmedtem, nem emlékszem pontosan mit mondtam.
Aztán elszedtem a filcüket, és kiürítettem a zsebeiket, hátha van még náluk. Nem volt több.
Azt a filcet (jó büdös festék van benne) azóta őrzöm.
Ennél többet nem igen lehet tenni. Illetve lehetne rendőt hívni, de 14-16 éves tirpákokra minek... Talán majd legközelebb
Itt a filc (jó vastag, lehet hogy ki kellett volna húznom a srácok szemöldökét vele
): [link]
szerk.: 0,6 inch, vagyis 1,5cm széles
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Eldzsí a márkája (LG 29FS2RLX). Ilyen slim TV, mert a hagyományos puttonyosok nem férnének el a szekrény tetjén. Az más kérdés, hogy ez csak utóbb derült ki, szóval még szerencse, hogy ezt vettem és nem a grundigot

A képarány természetesen állítható (4:3, 16:9, nagyítás), ez állítólag már alapfunkció minden 72 centisnél.
Nagyon szép a képe és a hangja a turbó funkció bekapcsolásával valósággal életre kel.![[kép] [kép]](http://image.gmarket.co.kr/goods_image2/middle_img/34/104010134.jpg)
-
Vérboci
addikt
Szervusztok híveim
!
Rég jártam erre. A nagy meleg lefáraszt.
Tegnap hirtelen felindulásból vettem egy tévét. Nem mintha a régivel baj lett volna, csak hát ugye a 72cm jobb mint a 30. És végre van távirányítóm. Mindig is szerettem volna felkelés nélkül igazítani a hangerőn.
Örüljetek velem
-
Vérboci
addikt
Örömteli hírem van minden jó munkásemer számára!
PÉNTEK VAN!
És holnap utazom Pécsre. Voltatok már Pécsen? Tudtok valami jó tippet, mit érdemes megnézni a kötelezőkön kívül? Pl.: eldugott kisutcában aranyveretes szökőkút, vagy mittudomén
Hol lehet olcsón és jót ebédelni? -
Vérboci
addikt
Alcímet akarok! Irgum-burgum!
-
Vérboci
addikt
Már a Pécsi adás vételben is érdeklődtem, de hátha it is tud segíteni valamelyik mélyentisztelt fórumtárs.
Arról lenne szó, hogy szomb-vas Pécsre megyek és érdekelne, hogy a tévétoronyban lévő kilátó látogatható-e. Néhány ismerős ugyanis úgy tudja, hogy azt évek óa bezárták, nem üzemel. Mi az igazság? Én panormátá akarok magasból.
És ha a tévétornyos dolog nem műkszik, akkor van a közelben (gyalog megközelíthető) egyéb kilátó? -
Vérboci
addikt
Én is egyetértek Vladdal.
Nekem sem tetszett, hogy a modik versenytfutottak címmódosításban.
De azt gondolom, hogy az első 500-1000 hozászólásban mindig lehetne találni valami jópofa frappáns mondtatot a témázások közepette.
Az alcím dolog nem rossz, sőt.
Csak jó magyar szokáshoz méltón elvittük abba az irányba, hogy vagy 3 percenként variáljuk, vagy egyáltalán nincs.
Nevezzünk ki egy alcímfelelőst.
-
Vérboci
addikt
Mér nincs még mindig alcím vazze?
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hogy milyen ipart űzök? Kérlekszépen járműipart.
Előbbre az öltöny nem visz, de kétségtelen tény, hogy akárkivel tárgyaltam széles e világon, senki nem hordott farmert és bőrdzsekit. Már persze munkába.
Azon kívül természetesen magam is élek ezen ruházati alkalmatosságokkal.
De bizonyos körökben kell a finom elegancia
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Micsoda hozzáállás ez egy férfiembertől?
Csak azért mondjátok ezt, mert bennetek is az a kényelmetlen, muszájból megvásárolt ócska ballagási öltöny emléke él. Vagy éppen nem tudtok elrugaszkodni a sötét zakó, fehér ing együttestől.
Korábban én is nyűgnek éreztem, de amióta vettem pár színesebb inget meg nyakkendőt és hozzá kevésbé hagyományos öltönyt, azóta szeretem.
Fontos, hogy kényelmes legyen. Meg olcsó
-
Vérboci
addikt
válasz
WillChi
üzenetére
Én azt gondoltam, hogy az ember természeténél fogva szeret elegánsan öltözködni. Ezek szerint nem mindenkinek jön ez be.
Pedig a nők szeretik
Van, hogy kényelmesebb egy öltöny, mint mondjuk egy farmer+pulcsi kombó.
Máskérdés, hogy nekem ez munkaruha is, ha úgy vesszük. Ezért is furi most pólóban tenni venni. Kíváncsi vagyok, hogy 3 perc múlva az értekezleten mit szólnak majd
Megyek is... -
Vérboci
addikt
válasz
WillChi
üzenetére
Olaj közepén semmit.
De bár irodában dolgozom, nem ritkán le kell mennem az üzembe is, raktárba is. Namost az itt található cuccok koszosak, porosak, zsírosak, olajosak.
A legrosszabb az üzemben ugye a padló, mert azért az elég olajos, Takarítják rendszeresen, de 100 év kosza ottmarad.
A nadrág alja ha leér, az jó koszos lesz. És a farmerom leér... És a világostalpú sportcipőm is hamar befeketedne.
ngabor2: Én történetesen szeretek öltönyben lenni. Bármilyen fura, de nagyon skrétűen lehet öltönyben öltözködni. Szeretem a színes ingeket és nyakkendőket variálni. Narancssárga, rózsaszín, kék, piros, stb. Csíkosak, kockások, simák.
Az összes többi kolléga (igaz, mind idősebb minimum 15-20 évvel mint én) a hagyományos szürke, fehér, fekete, ritkán barna kombinációkkal él csak.
Szóval jól nézek ki öltönyben na...

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Üdv!
Akkorát szívtam ma reggel, hogy még mindig ég az arcom.
Tréningre megyünk holnap két napra a cégtől, de én lator azt hittem, hogy ma és holnap megyünk. Állok reggel civilben a tatyómmal a gyárkapuba, jön egy kolléga, rámnéz, elfehéredik. Aszongya: - Ugye nem ma megyünk bammeg?
Erre én is elfehéredek. Megnéztük a programkiírást. Hát nem ottvan, hogy júni 7-8.
Lehet hogy most már nem maradok bennt sokáig, inkább hazahúzok. -
Vérboci
addikt
Ezen kívül is több sebből vérzik a dolog. Pl.:
Amikor Chuck Norris fekvenyom, nem magát nyomja ki. A földet nyomja le.
Namost amikor én nagyritkán fekvenyomok, akkor nem magamat szoktam kinyomni, hanem a súlyt. Tehát helyesen fekvőtámaszt kellene írni.
De ne keressünk a kákán is csomót
-
Vérboci
addikt
Akkor mivégre kopizta ide be?
A vicctopikban kábé 19x szerepel. illetve e-mailben 63x megkerülte a földet, minden tizedik weblapon található rá link, rengeteg fórumozónak ez az aláírása, ráadásul a gagyibb televíziók meg is lovagolták a témát és foglalkoztak vele. Meglepetés okozásról, meghökkentésről, újdonságról tehát nem beszélhetünk.
Ezek után milyen céllal másolta be az offba? De elfér...
Ki érti? De twollahot nehéz is...
-
Vérboci
addikt
Dedúrvaaaaa!!!
Szétvet a röhögés

[link] -
Vérboci
addikt
Eletmudijat kapott az Edda, ok lenyomtak ket szamot (''Szerelem keresi a szerelmet'', ''Szalljunk fel'') na, naluk majdnem megszakadt a szivem.
A számok címe helyesen:
Csak bírd ki! [link]
SZellemvilág [link]
...a többi stimmel
szerk.: még valami: Zéplusz már nincs, csak VIVA
Te jó helyen voltál tegnap egyáltalán???
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Ja... világos. Pedig mát guvadt a szemem, hogy csak én nem látom a bibit

Mondjuk ilyen számteches meg műszakicikkes esetben szinte az összes reklámújságban találni valami oltári baromságot.
A kedvencem, mikor a számgép konfigurációknál az ''integrált videokártya'' feliratot kiemelik, mintha az valami hihetetlen nagy fícsör lenne
-
Vérboci
addikt
válasz
orkester
üzenetére
Ha gondolod, szívesen megszabadítalak a lelki terhektől.
Mondj csak el mindent szépen részletesen. MIt is mondtak? Hová is kel menni a cuccért? És mi a jelszó? Lecsekkolom neked, hogy igaz-e.
szerk.: Megnéztem az FHM oldalát. De ki az a Lapócs Zsóka? [link]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Sejtettem

Mondjuk a programot olvasgatva az is kiderült számomra, hogy nemcsaka fürdőgatyót, de a mackónadrágot is itthon hagyhatom, mert szabadprogram nem nagyon lesz.
A keddi napra van este kilencre beírva bowling. Namost előtte 18:00-kor van vacsora, 18:45-től pedig még oktatás 21-ig. Ki a f*szom fog teli hassal, egésznapos oktatások után éjszakába nyúlóan bowlingozni?
Pedig imádok bowlingozni, de enni utána szoktunk.
...és különben is. Mióta van Balatonszemesen bowlingozási lehetőség? Klassz kis tekepályáról tudok, de azt néhány éve bezárták
Na ha még át is kell menni kocsival Boglárra, akkor az szép lesz.
fokukac: Az én mércém csal egy picit, mert sosem megy 20 alá
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Ezért maradok én kishazánkban. Üdülési csekkem van dögivel, majd azt szépen lassan elköltjük valahol a Kedvessel. Sajnos az álláskeresés miatt nem tudunk hosszabb nyaralást tervezni.
Tényleg. Hány fokos most a Balaton? Kedden-szerdán Balatonszemesre megyek ilyen céges tréning keretében. Gondoltam megmártózok. Vagy korcsolyát vigyek? -
Vérboci
addikt
Kösz mindenkinek, megjöttek a loituma nóták

-
Vérboci
addikt
Sziasztok!
Valaki volna olyan szíves és el tudná küldeni a loitumás zenét mp3-ban az emilemre?
Otthon megvan, de idebent is szeretném megmutatni a kollégáknak, csak ugye letölteni mp3-at nem lehet.
Köszike -
Vérboci
addikt
Arra gondoltam, hogy nem fórumozok tovább, hanem megvacsorázom és megnézem a Helikopter és a titkok kamráját.
Osztozzatok örömömben. -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egynek jó volt...

-
Vérboci
addikt
Harminckettes baka vagyok én...
Harminckettes baka vagyok én,
Kék paroli mosolyog a blúzom tetején,
Nincs még sarzsim, de holnapra lesz,
Galléromra a hadnagy úr csillagokat tesz.
Ferencz Jóska adta ezt a mundért rám,
Nincsen lovam, de víg vagyok mindig ám,
Mert harminckettes baka vagyok én,
Recece, gyalog masírozok én.
...hirtelen ez jutott eszembe az off topikról
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Erősítő, hangfalak
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Valami baja van a tápomnak
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Logitech z5500 5.1
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/113.gif)

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/1krass_2_2_2.gif)

![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/szerelem/love-smiley-001.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/00009098.gif)