Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Ez hű a nevéhez. Kb 3 éve megvettem a szüleimnek. Azóta mást nem is használnak. Viszont most úgy adódott, hogy nekem is szükségem lenne egy ilyenre, de kiderült, hogy nincs... vagy van, de az eladó kisasszony nem volt elég tájékozott.
Tudom, hogy nagyon időtálló és be merném vállalni még egyszer ezért sem szívesen váltanék másra. -
Gh0sT
addikt
Estét!
Nem tudjátok, hogy manapság milyen késkészletet érdemes venni? Ma voltam egy Tv Shop-os boltban és feltett szándékom volt, hogy veszek egy Miracle Blade szettet, de nem forgalmazzák.
Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bittorrent topik
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Helyette valami két hét múlva bejövő készletet ajánlottak. Hol tudok még körülnézni? Nem vett valaki ilyesmit mostanában?