Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Nincsen cicám

Volt egy fehér félperzsa cicám, Dönyőnek hívták, de sajnos elpusztult, azóta nincs...
Akkor még apámékkal éltem, kertes ház, macskának külön kis lakrész a kertben, szép élete volt..., és nagyon okos cica volt!
ezek szerint Te szereted a cicákokat?
Ó igen, pogácsa minden formában és mennyiségben jöhet, de én is naon finomat tudok gyártani
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
Egy hubon az op szót automatikusan csapos-ra alakítja a rendszer. mindig mosolygok, ha meglátom csapos nevét itt

Ja a feliratot meg sör-ré alakítja. Csak hogy összefüggés legyen. Elég gyakori a ''van már sör?'' kérdés, erre esetleg az szokott jönni, hogy kérdezz meg egy csapost
-
Pacák
senior tag
Hát... itt osztogatják.

Bővebben: link -
ngabor2
nagyúr
Esetleg mogyorós csokit?

Boxer: én meg egy ideje elfelejtek blogot írni
De lehet, hogy így a jobb mindenkinek.
Egy hülye kérdés: kinek melyik az a szó, amit nagyon gyorsan be tud gépelni, és a gépelés folyamata elég érdekes? Nálam egy idő óra ez a ''mindenkinek'' szó, hintázik egyet a kezem. Nem tudok rendesen 10 ujjal gépelni, soxor nem érdekel, hogy egy betű jobb, vagy balkezes-e, átnyúlkálok... nem túl gazdaságos, de még mindig gyorsabb, mint mikor 1 ujjal gépeltem... (bal mutatóujj)
még mielőtt más mondaná: nagyon hülye kérdés, tudom.
[Szerkesztve] -
-
Namost akkor felmerül még néhány probláma:
Ha hízott galambot küldök a macskáid jól járnak, de sokára ér oda a cski.
Ha egy normál galambot akkor viszonylag gyorsan odaér de a macskáid lesznek egy kicsir morcosak.
Ha soványat akkor 2 eset lehetséges:
- megeszi útközben a csokit -> a macskáid csokival töltött galambot esznek.
- gyorsan odaér a galamb a csokival, de a maskáid meglátván a galamb méretét a csokival együtt megeszik.
Melyik eset lenne számodra a legkedvezőbb?
ladybug: szia, visszatértél?
[Szerkesztve] -

Ma még nem ettem, 3-ig suli utánna gyűlés, most fogok majd hozzá tanulni, csokit enni, PH!-zni. A csoki és a PH! együtt jár.
Rez_Grof : 1 Medvehúsbolt
2 Állatkert
3 Kérdezd a méheket
4 Erdő
A válsaztás szabadsága a tied.
Nekem hideg vacsorám van most, de majd hétvégén hmmm.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
A központi fűtésnek is van két fokozata. Az egyik amikor a lakás központi fűtéses, a másik az, amikor a ház. A különbség értelemszerű. Van emellett még távfűtés, illetve a konvektor. A legjobb nyilván ha a lakkás központi fűtéses, de azt hiszem ez a legritkább is - bár újabb építésű házaknál már kombi kazánokkal könnyen megoldják.
p
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

úgy hívják, sport szelet.
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051006/kiscsoki1.jpg)