- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, akar logikusnak is tunhetne, amit leirsz, ha az ms csinalna olyan, professzionalis programokat, mint amilyeket nem csinal
de ha csinalna is, es meg esetleg bele is tenne, mar ugrana is a nyakaba a kovetkezo torosztellenes per, vagy rosszallo hozzaszolas (esetleg epp toled), hogy a kocsog rankerolteti a sajat cuccait (en pl maig nem ertem, hogy miert kellett kicincaltatni a wmp-t (jo, tudom, senki ne akarja elmagyarazni, mindossze maskent allok a dologhoz))
a mailkliens, amit irtal, pedig nincs oly mertekig belegyurva, hogy el ne lehetne tuntetni (nekem pl az outlook meg nem akart elojonni, hogy marpedig hasznaljam, de man jelleggel)
#3805: nem az a baj, hogy karakteres feluletrol kell neha turkalni, az meg olykor tetszik is, de az mar sok volt, hogy pl anno a mandrake nem volt hajlando automountolni egy tetves cd-t....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest