Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, akar logikusnak is tunhetne, amit leirsz, ha az ms csinalna olyan, professzionalis programokat, mint amilyeket nem csinal
de ha csinalna is, es meg esetleg bele is tenne, mar ugrana is a nyakaba a kovetkezo torosztellenes per, vagy rosszallo hozzaszolas (esetleg epp toled), hogy a kocsog rankerolteti a sajat cuccait (en pl maig nem ertem, hogy miert kellett kicincaltatni a wmp-t (jo, tudom, senki ne akarja elmagyarazni, mindossze maskent allok a dologhoz))
a mailkliens, amit irtal, pedig nincs oly mertekig belegyurva, hogy el ne lehetne tuntetni (nekem pl az outlook meg nem akart elojonni, hogy marpedig hasznaljam, de man jelleggel)
#3805: nem az a baj, hogy karakteres feluletrol kell neha turkalni, az meg olykor tetszik is, de az mar sok volt, hogy pl anno a mandrake nem volt hajlando automountolni egy tetves cd-t....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Motoros topic
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest