Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, akar logikusnak is tunhetne, amit leirsz, ha az ms csinalna olyan, professzionalis programokat, mint amilyeket nem csinal
de ha csinalna is, es meg esetleg bele is tenne, mar ugrana is a nyakaba a kovetkezo torosztellenes per, vagy rosszallo hozzaszolas (esetleg epp toled), hogy a kocsog rankerolteti a sajat cuccait (en pl maig nem ertem, hogy miert kellett kicincaltatni a wmp-t (jo, tudom, senki ne akarja elmagyarazni, mindossze maskent allok a dologhoz))
a mailkliens, amit irtal, pedig nincs oly mertekig belegyurva, hogy el ne lehetne tuntetni (nekem pl az outlook meg nem akart elojonni, hogy marpedig hasznaljam, de man jelleggel)
#3805: nem az a baj, hogy karakteres feluletrol kell neha turkalni, az meg olykor tetszik is, de az mar sok volt, hogy pl anno a mandrake nem volt hajlando automountolni egy tetves cd-t....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Zyxel NAS326
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Elden Ring
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest